Účesy pro malé princezny

Na Facebooku nás čtenářka s nickem Hvězdička daleká vyzvala, jestli bychom neměli tipy na účesy pro malé holčičky. Chtěla by totiž hezky a zajímavě učesat svou rok a půl starou dcerku. Pár tipů jsme nejen pro ni, ale samozřejmě pro všechny maminky holčiček našli.
Účesy pro malé princezny

Jakmile holčičkám trošku vyrostou vlásky, všechny maminky už chystají gumičky, sponky, klipsíky, aby svoje malé princezničky učesaly. Nejčastějšími prvními účesy jsou dva culíčky nebo ofinka stažená sponečkou na jednu stranu. Ale je spousta dalších možností, jak holčičí vlásky krásně a netradičně upravit. Na zajímavé kreace, které jsme pro vás vybrali, nepotřebujete víc než ony již zmíněné gumičky, sponky a klipsíky. A samozřejmě hřeben, trochu šikovné ruce a trpělivou dcerčinu hlavičku. Pokud máte nějaké vlastní kadeřnické fígle, jak zkrotit holčičí vlásky, napište nám je, nebo svou malou princeznu vyfoťte a pošlete fotografii, abychom viděli, jaké kreace tvoříte vy doma. Rádi je představíme ostatním maminkám.

Klepněte pro větší obrázek

Vrtulky vytvoříte snadno. Zavinete pramínky, které stočíte do malých šnečků a ty zafixujete klipsíkem.

Klepněte pro větší obrázek

Propojené culíčky jsou jednoduché a efektní. Nejprve uděláte přední culíček, jehož konečky přichytíte do gumičky zadního culíčku.

Klepněte pro větší obrázek

Neposednou ofinku zkrotíte opět spojenými culíčky, které ovšem uděláte do strany. Aby konečky posledního culíčku nepadaly do obličeje, pojistíte to klipsíkem nebo sponkou.

Klepněte pro větší obrázek

Delší vlásky můžete propojenými culíčky zkrotit po celé hlavičce. Pokud budete precizní a oddělíte vždy stejné množství vlásků, vzniknou vám navíc zajímavé geometrické "pěšinky".

Klepněte pro větší obrázek

Culíček na stranu je jednoduchý, ale opomíjený. Přitom vypadá tak hezky.

Klepněte pro větší obrázek

Culíček na neposedné ofince spojený s jedním z postranních culíčků je efektní řešení.

Klepněte pro větší obrázek

Cik cak ofinky pořád frčí. Vlásky jednoduše rozdělíte hřebenem, nebo přehazujte jednotlivé prameny. Holčička na obrázku má navíc po stranách vlásky stočené do ruliček a zasponkované. Vypadá to krásně, co říkáte?

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články