Učení jde dětem nejlépe formou hry

Význam hry a hraček je možné vypozorovat z nadšení a radosti dětí, když uchopí první hračku… Když hračky pomáhají batolatům v dosahování prvních úspěchů, nebo když rozvíjejí představivost předškolních dětí.
Učení jde dětem nejlépe formou hry

Pochopení důležitosti hry s hračkami pro rozvoj a vytváření dětských dovedností bylo před více než 80 lety impulsem pro vznik naší společnosti. Od té doby je to naše klíčová myšlenka při výrobě hraček, které obohacují život mladým rodinám po celém světě.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

 

Naší hlavní myšlenkou je rozvoj vašich dětí a proto je tady Technologie Smart Stages TM 

Víme, že vaše děťátko rychle roste a vyvíjí se a stejně tak se rychle mění i způsob, kterým se učí a hraje si! Proto jsme vytvořili řadu Smart StagesTM, zábavné výukové hračky, které drží tempo s dětským vývojem! Každá úroveň hry je plná rozdílných zvuků, melodií a krátkých písniček, které se nejlépe hodí k aktuálnímu věku a stupni vývoje Vašeho děťátka.

Úroveň 1 – objevování

6. měsíc života dítěte je časem výrazných změn, jak v emočním prožívání, tak v oblasti motorického vývoje. V této úrovni je pro děti připraveno mnoho činností, které probudí jejich zvídavost a zaměstnají jejich ručičky. Milé pochvaly a veselé písničky motivují v dalším objevování.

Úroveň 2 – povzbuzení

Začíná vaše děťátko mluvit? MILUJE napodobování a plnění úkolů? Pokud ano, zvolte druhou úroveň. Vaše maličké bude plnit jednoduché úkoly a hledat známé předměty z první úrovně. Za splnění a dobře odvedenou práci bude odměněno veselými melodiemi.

Úroveň 3 – Hraní

Projevuje dítě stále větší zájem o různé činnosti dospělých? Začíná s předměty zacházet tak jako jeho blízcí – např. smetáčkem zametá podlahu, telefonuje apod.?… Po manipulační hře nastupuje napodobovací hra a hraní různých rolí, kterých je třetí úroveň plná

Fisher Price Pejskův stoleček

Děti si užijí mnoho zábavy při učení, ať jsou kdekoliv!

Každá strana tohoto výukového stolečku nabízí vašemu dítěti zcela novou hru. Vydejte se společně do ZOO, udělejte si výlet na farmu, nakupujte na trhu nebo navštivte Pejska u něj doma! Stiskněte tlačítko uprostřed stolu a dětským telefonem „zavolejte“ Pejskovi nebo Sestřičce.

Díky skvělým činnostem budou dětské ručičky zaměstnané po celou dobu hry. Nechybí posuvné, ani otočné hračky! Děti si mohou hrát vsedě, nebo mohou zapojit i nožičky a hrát si a objevovat vestoje. Tato hračka roste společně s dítětem! Hračka mluví česky a anglicky.

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články