Travel systémy

Komerční článek - Stále oblíbenějšími se v poslední době stávají víceúčelové kočárky 3 v 1, jinak řečeno travel systémy.
Travel systémy

Propagace značky www.babystar.cz.
MojeBetynka.cz není jejím autorem a nemá vliv na její obsah.

Travel systémy se skládají ze sportovní nástavby, hluboké korby a autosedačky ze skupiny 0+, která je určena dětem do 18 měsíců. Vybrali jsme několik osvědčených tipů pro vaši inspiraci. Na všechny tyto vybrané kočárky nasadíte autosedačku Aton od Cybexu. Ptáte se, proč právě tuhle sedačku? V testech bezpečnosti na plné čáře porazila ostatní konkurenty jak u dTestu, tak u německého automotoklubu ADAC.

Cybex Aton 3

Autosedačka je vhodná i pro velmi malá či nedonošená miminka – díky hlavové opěrce s osmi nastavitelnými polohami se výborně přizpůsobí velikosti dítěte a s pohybem opěrky se automaticky posunou i integrované bezpečnostní pásy. Před sluncem, větrem i okolním ruchem chrání XXL stříška. Aton 3 získal nejlepší hodnocení bezpečnosti od testovacích rodin magazínu AutoBild a za vzhled a funkčnost prestižní ocenění red dot design award.

Doporučená cena: 4090 Kč

Klepněte pro větší obrázek

Viper 4S

Volbou Viperu 4S od ABC Design získáte sportovní kočárek a hlubokou korbu, díky které ho můžete používat od narození miminka. Sportovní nástavbu lze umístit po i proti směru jízdy. Viper 4S snadno uzpůsobíte potřebám svým i dítěte – polohovací je teleskopická rukojeť, opěrka nohou i sklon opěrky zad. Jízda je pohodlná díky nafukovacím kolům a dobře odpruženému podvozku. Ten je hliníkový, tudíž lehoučký.

Doporučená cena: 10 490 Kč

Klepněte pro větší obrázek

Book Plus

Kočárek dle své fantazie si sestavíte díky praktickému podvozku Book Plus, který je dostupný ve dvou barvách. Zavřete ho jako knihu a ve složeném stavu stojí sám. K podvozku si vyberete sportovní nástavbu Switch a hlubokou korbu Navetta XL. Když korbu z kočárku sundáte, můžete si díky stavitelnému podstavci zvolit statickou nebo houpací variantu. Polohování opěrky zad je nastavitelné zvenku. Systém Comfort Dry zajišťuje výbornou cirkulaci vzduchu.

Doporučená cena: 12 070 Kč

Klepněte pro větší obrázek

Callisto

Tento luxusní sportovní kočárek perfektně splňuje požadavky života ve městě. Dokonale spojuje design, funkčnost a pohodlí. Díky hliníkové konstrukci je velice lehký. Pětipoziční polohování jednou rukou zaručuje snadné a pohodlné ovládání. Rodiče ocení nastavitelnou rukojeť a prostorný nákupní koš. Na podvozek Callista můžete snadno nasadit hlubokou korbu Carry Cot a samozřejmě i autosedačku Aton. Díky tomu využijete kočárek od narození až do doby, kdy bude dítě vážit 17,5 kg.

Doporučená cena: 6490 Kč, Carry Cot: 3690 Kč

Klepněte pro větší obrázek

Informaci o cenách kočárků Cybex a Peg Pérego, další sortiment a seznam prodejců naleznete na www.babystar.cz. Vybrané kusy si také můžete prohlédnout v předváděcím středisku v Praze v Horních Počernicích.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články