Trápí vás ekzémy? Zkuste bio bavlnu!

Trpíte návaly svědivosti způsobené atopickým ekzémem? Nejste sami! V České republice se každé ráno probouzí desetitisíce lidí se stejným problémem. Díky speciálnímu kompletu však můžete projevy svědivých onemocnění zmírnit.
Trápí vás ekzémy? Zkuste bio bavlnu!

Komplet Proatopic je unikátní český výrobek ze 100% nebarvené a nebělené BIO bavlny, díky které spolehlivě zabraňuje rozšiřování ekzému na horní polovině těla. Materiál je maximálně šetrný k pokožce a velmi snadno se čistí. „Na základě osobních zkušeností s atopickým ekzémem jsem navrhl komplet, který chrání pokožku před rozškrábáním při záchvatech svědění,“ vysvětluje Jakub Dohnal, výrobce kompletu. „K výrobě kompletu mě inspiroval nedostatek oblečení, které je skutečně vhodné pro ekzematiky,“ doplňuje.

Komplet se sestává z trika a rukavic s vloženou vnitřní vrstvou, které jsou připevněné tak, že se ekzémem postižený člověk nemůže ve spánku z kompletu dostat. To zabraňuje nekontrolovatelnému rozškrábání ekzémem postižené pokožky a drsné dření se mění přes jemnou látku v příjemné neinvazivní mnutí. Komplet neobsahuje žádné zipy, knoflíky nebo hrboly a švy jsou navíc vedené z vnější strany pro maximální pohodlí.

„Při vývoji kompletu jsem vycházel kromě jiného z podnětů od ostatních ekzematiků, lékařů a dalších specialistů zaměřujících se na kožní nemoci a jak dětské tak dospělé komplety byly lékařsky testovány a schváleny,“ popisuje Jakub Dohnal, což potvrzuje i Prof. MUDr. Petr Arenberger DrSc., MBA, který k tomu dodává: „Komplety Proatopic jsou jako zdravotnické prostředky plně funkční a po všech stránkách odpovídají současným medicínským a klientským požadavkům a lze tedy říci, že jsou vhodné pro klinické používání v České republice.“

Klepněte pro větší obrázek

Komplety jsou vhodné pro všechny věkové kategorie se všemi druhy kožních onemocnění, ať už se jedná o atopický ekzém, neštovice či lupénku. Lehký a prodyšný materiál kompletu brání kontaktu prstů s pokožkou a navíc velmi dobře odvádí - pro kůži agresivní pot - z těla. Více na: www.proatopic.cz

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články