Tipy pro hravou zahradu

Máte-li domek se zahradou, kde mohou děti pořádně řádit, pak byste s prvními teplými dny měli popřemýšlet, čím jejich hrátky ještě doplnit. Nechtělo by to třeba novou houpačku, bazének nebo skákací hrad?
Tipy pro hravou zahradu

Klepněte pro větší obrázekFotbalová branka potěší každého kluka, a co si budeme povídat, i jeho tátu. Na zahradu vám bohatě stačí jedna, do níž budou kluci trénovat své přesné střely.

Cena: 512 Kč

Klepněte pro větší obrázekPlastová houpačka Zelfia má několik nesporných výhod. Kromě toho, že je tvarovaná na dětský zadeček a díky zábraně i bezpečná, na rozdíl od dřevěných houpaček nepodléhá povětrnostním vlivům a děti si ani nemohou zadřít třísku.

Cena: 499 Kč

Klepněte pro větší obrázekPo vlastním malém domečku touží kluci i holky a jeho koupí jim uděláte obrovskou radost. Konečně budou mít na zahradě jen svůj vlastní koutek, kam dospělí nemůžou.

Cena: 8290 Kč

Klepněte pro větší obrázekOdrostlo-li vaše dítko kočárku a chce se samo rozjet do světa, pak mu pořiďte odrážedlo. Tohle je navíc s oblíbeným Krtečkem.

Cena: 1789 Kč

Klepněte pro větší obrázekK odrážedlu můžete přikoupit ještě roztomilý malý zvoneček, kterým dítě může varovat všechny neostražité chodce.

Cena: 179 Kč

Klepněte pro větší obrázekHraní s vodou děti milují, stačí jim jen trošku, a dokážou se s ní zabavit celý den. Vy se už jen musíte smířit s tím, že oblečení bude úplně mokré. Pro nejmenší stačí na zahradu i jen malý plastový bazének, který můžete použít i jako pískoviště.

Cena: 839 Kč

Klepněte pro větší obrázekJak ozvláštnit výlet, aby děti bavil a byl pro ně dobrodružstvím? Co takhle vzít s sebou malé vysílačky. Děti takovéhle špionské vychytávky náramně baví a vy je alespoň budete mít pod kontrolou. Stejně tak je s těmito vysílačkami můžete vyslat před dům a vy si v klidu doma můžete třeba číst. Děti budou na doslech.

Cena: 1264 Kč

Klepněte pro větší obrázekMít vlastní skákací hrad je snem každého mrňouska. Máte-li na zahradě dost místa, mohli byste jim tenhle sen letos splnit. Výběr skákadel je na trhu veliký.

Cena: 9290 Kč

Klepněte pro větší obrázekSekání trávy je náramně zajímavé a každé dítě by si to rádo vyzkoušelo. Jenže velká sekačka je těžká, tak co jim pořídit malou dětskou sekačku, s níž můžou tátovi nebo mámě při sekání pomáhat?

Cena: 229 Kč

Všechny zahradní hrací vychytávky najdete na www.alza.cz.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články