Tchibo nabízí tento týden 2 + 1 zdarma!

Komerční článek - Obchody Tchibo tento týden nabízejí speciální akci a nově kolekci pro nadčasové bydlení.
Tchibo nabízí tento týden 2 + 1 zdarma!

Propagace značky Tchibo.
MojeBetynka.cz není jejím autorem a nemá vliv na její obsah.

Pouze pro Vás - třetí výrobek zdarma!

S nadcházejícími Dny Marianne připravilo Tchibo pro čtenářky Moje Betynka unikátní nabídku. Pokud si objednáte dva výrobky z aktuálních kolekcí na www.tchibo.cz, získáte třetí výrobek zcela zdarma. Jak na to? Stačí před odesláním objednávky do pole „Poukaz“ vložit kód mari9913, stisknout odkaz „Uplatnit poukaz“ a objednávku odeslat. Ale pozor: kód je platný pouze do 15. září, tedy do konce tohoto týdne.

Správný čas pro stylové bydlení

Nejnovější kolekce Tchibo je plná stylového a pohodlného bydlení. Kvalitní nábytek, dekorativní polštářky a záclony, měkoučké koberce, krásné povlečení, ale také nádherné dekorace a elegantní svítidla vytvoří příjemnou atmosféru v celém domově ─ od obývacího pokoje až po chodbu. Přesně takovou, jakou si přejete. Vždyť domov je tam, kde se člověku dobře bydlí.

Nábytek dostupný exkluzivně v e-shopu

Tchibo v této kolekci nabízí nejen nádherné doplňky, ale také stylový nábytek do obývacího pokoje, jídelny i předsíně. Masivní bukové dřevo v tmavém odstínu a dýha z pravého dřeva, rámečkový profil, kovové úchyty se starožitným šarmem – to jsou jen některé z předností ucelené nabídky tohoto nábytku. Kompletně si například můžete vybavit stylovou jídelnu se sladěným rozkládacím stolem, polstrovanými židlemi, vitrínou a několika komodami.

Vzhledem k povaze těchto výrobků je nábytek dostupný pouze v e-shopu www.tchibo.cz. Nábytek Vám Tchibo doveze až domů a jelikož při objednávce nad 1 990 Kč neplatíte poštovné, tak zcela zdarma.

Obývací pokoj v béžové a tmavě hnědé

V kolekci Tchibo naleznete i kompletní nábytkové vybavení do obývacího pokoje. Pohovka a křeslo ušák s taburetem s béžovým polstrováním a úpravou proti skvrnám celkově ladí s vybavení jídelny. Nábytek mimo jiné obsahuje konferenční i odkládací stolky, sekretář nástěnné police a několik skříněk o různých velikostech, zkrátka vše, co patří do stylového bydlení.

Ale stylové a harmonické bydlení můžete vykouzlit jednoduše u Vás doma i bez tohoto nábytku díky nepřebernému množství bytových doplňků a textilií. Ve fotogalerii naleznete pouze některé, kompletní nabídku už dnes najdete v e-shopu www.tchibo.cz.

Objednejte si pohovku ze svého mobilu!

Klepněte pro větší obrázek

Díky aplikaci pro mobilní telefony nyní stačí jedno kliknutí a celý svět Tchibo máte jako dlani – doslova v dlani. Například rozkládací pohovku z nové kolekce tak můžete objednat třeba při čekání na autobus. Aplikace Tchibo je k dispozici na App Store nebo Google Play ZDARMA. Ihned po stažení aplikace navíc obdržíte kupon na dopravu zdarma k první objednávce odeslané z aplikace. Bližší informace naleznete na speciální stránce www.tchibovmobilu.cz.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články