Maminka.czHoroskopy

HOROSKOP: Blíženci vyskakují z kočárku, Raci potřebují neustálou pozornost. Co všechno o vašich dětech prozradí hvězdy?

redakce 5.  2.  2022
Spontánní a energický beran, volnomyšlenkářský střelec nebo samotářský kozoroh? Z pohledu astrologie je postavení planet při narození dítěte velmi důležité. Přečtěte si jaké vlastnosti a povahové rysy přisuzují vašim potomkům hvězdy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vodnář 21. 1. – 20. 2.

Kouzlo osobnosti z jiného světa v sobě skrývá malý Vodnář. Toto dítko stěží udržíte doma. Mívá hodně kamarádů a většinu času tráví s nimi. Snadno se znudí a bývá umíněný. Zkrotí jej teprve školní docházka. Má umělecký i technický talent. Obvykle projeví lásku k přírodě, baví jej vytvářet herbáře či sbírat kameny. Nic nezmůže ten, kdo se snaží Vodnáři vnutit jen jednu jedinou cestu, kterou sám považuje za správnou. Dítě ve Vodnáři je malým rebelem, který vždycky řekne B, když vy řeknete A. Nesouhlasí s vámi už ze zásady. Jsou to právě děti Vodnáři, které začnou už v útlém věku pochybovat o tom, že maminka má vždycky pravdu… Jejich chování je nevyzpytatelné, ale jsou milé a nezřídka zábavné. Často je třeba velkého úsilí na to, donutit Vodnáře k fyzické akci. Duševně jsou to zpravidla démoni rychlosti, ale tělesně jsou pomalejší, a moc je to ani nebaví.

Jak na něj

Klasické výchovné metody na ně neplatí, je třeba se k nim od začátku chovat více kamarádsky, než rodičovsky. Dopřejte mu maximum svobody a nechtějte po něm opakování stejných úkonů. Nesmí se nudit, jinak vymyslí nějakou lumpárnu. Potřebuje podněty, nové zážitky, výlety, návštěvy a společenský život od rána do večera.

VIDEO: Co vás čeká v roce 2022?

Témata: Děti, Horoskopy, Kočárek, Tipy a rady v těhotenství, Od těhotenství k porodu, Rodiče, Vzdělání, Býk, Blíženec, Blíženci, povaha, Kozoroh, Raci, Střelec, Vodnář, nadání, Hluboký vztah, Neutuchající energie, Býček, Horoskop, Převaha, Manipulátor, Tichá voda, Vlastnost, Dalajlama, Kočárky na Heureka.cz