Stáhněte si celý obchod Tchibo do své kapsy!

Komerční článek - Těšíte se na novou kolekci Tchibo? S mobilní aplikací ji budete mít vždy s sebou, ať jste kdekoliv.
Stáhněte si celý obchod Tchibo do své kapsy!

Propagace značky Tchibo.
MojeBetynka.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Tchibo v mobilu
Díky aplikaci pro mobilní telefony se zákazníkům otevírá nový rozměr nakupování. Stačí jedno kliknutí, a celý svět Tchibo máte před sebou – doslova v dlani. Za produkty už nemusíte nikam cestovat nebo čekat, až se dostanete k počítači. Stačí si stáhnout aplikaci Tchibo, a můžete nakupovat ihned, k dispozici je na App Store nebo Google Play ZDARMA.

Umožní nakupovat spotřební zboží

Přes aplikaci můžete nakupovat spotřební zboží ze všech aktuálních kolekcí včetně slevové. Pokud máte na svém smartphonu aktivní připojení k internetu, stahuje pro vás aplikace automaticky nejnovější obsahy a poukázky. Máte tak vždy k dispozici zcela aktuální informace o speciálních akcích či slevách. Zároveň splňuje aktuální požadavky uživatelů na snadné ovládání a možnost sdílet nebo získávat obsah kdykoli a kdekoli.

Zobrazí informace o stavu účtu

Přehledná aplikace nabízí nejen možnost nakupování, ale je zároveň průvodcem ve světě Tchibo, který máte stále při sobě. Pokud jste majiteli TchiboCard, máte k dispozici okamžitý a přesný přehled o stavu svého Tchibo účtu a virtuální věrnostní kartu stále v mobilu. Máte vždy také ty nejaktuálnější informace o speciálních akcích či slevách.

Najde nejbližší kamenný obchod Tchibo

V aplikaci najdete i seznam všech kamenných obchodů a prodejních míst Tchibo v obchodních řetězcích a navigace vám k nim ukáže tu nejrychlejší cestu. Aplikace také obsahuje čtečku QR kódů, díky které můžete oskenovat kód výrobku v katalogu nebo přímo v obchodě. Výrobek se vám následně zobrazí v telefonu, kde máte možnost si ho prohlédnout, získat doplňující informace a případně jej hned objednat.

Klepněte pro větší obrázek

Nabídne dopravu zdarma
Jako uvítací dárek po stažení aplikace okamžitě obdržíte kupon na dopravu zdarma k první objednávce. Veškeré informace k aplikaci včetně návodu, jak si ji dokonale užít, a vysvětlení všech jejích funkcí naleznete na speciální stránce www.tchibovmobilu.cz.

Technické požadavky

Aplikace je určena pro chytré telefony s operačním systémem iOS (od verze 4.3) a Android (od verze 2.2). Pro ostatní operační systémy (např. Windows Phone) je k dispozici přehledná mobilní verze na adrese www.tchibo.cz/m. Na všech tabletech je optimální navštěvovat dobře známou adresu: www.tchibo.cz.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články