Soutěžte o NUK sterilizátor do mikrovlnné trouby

Německá značka NUK, která je známá díky ortodontickému tvaru dudlíků a saviček, vám přináší další zajímavou soutěž. Nezapomeňte také na uschování čárových kódů z výrobků NUK, Tigex a Babycalin, za které si můžete vybrat zajímavý dárek.
Soutěžte o NUK sterilizátor do mikrovlnné trouby

Soutěžíme o 5 x NUK Sterilizátor do mikrovlnné trouby v hodnotě 550 Kč. Je to šikovný pomocník do každé domácnosti s dětmi, který sterilizuje kompletní 4 lahvičky během 4 minut. Více informací na www.nuk.com.

Soutěžní otázka:

V jakém roce bylo 50. jubileum firmy MAPA GmbH, Zeven? Jedná se o výrobce značky NUK. Více informací na www.nuk.com.

A/ 1995

B/ 1997 

C/ 1999

Své odpovědi nám posílejte na adresu soutez@mojebetynka.cz do 15. dubna 2014. Každá dvacátá odpověď z první stovky zaslaných mailů vyhrává.

Klepněte pro větší obrázek

Prostudujte si prosím pečlivě Podmínky BURDA Media 2000 s.r.o. Svou účastí v soutěži poskytujete vydavateli časopisů (BURDA Media 2000 s.r.o., IČ: 25611518, se sídlem Na Zátorce 3, Praha 6) souhlas s užitím a zpracováním svých osobních údajů a kontaktů (GSM, e-mail, SMS, MMS apod.) pro marketingové a redakční účely.


O značce NUK

Klepněte pro větší obrázekKdyž v roce 1956 představil NUK první ortodontický dudlík vyvinutý profesorem doktorem Baltersem a zubním lékařem Müllerem, byl položen základní kámen značky, jejímž jediným cílem bylo uspokojovat zvláštní potřeby matek a dětí. V průběhu uplynulých pěti desítek let přerostly znalosti, které NUK nashromáždil, do jedinečné pokladnice zkušeností. Výrobky NUK jsou vyvíjeny na základě medicínských vědomostí a na základě zkušeností matek. Proto jsou všechny výrobky NUK označené značkou „NUK zkušenost PLUS". Tato znalost, odvozená z pochopení všedního života maminek a porodních asistentek, odlišuje výrobky NUK od konkurence a zároveň přispívá k tomu, aby každý náš výrobek učinil mateřství nejkrásnějším obdobím v životě ženy.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články