Soutěžte o NUK balíček pro šetrné praní a čištění

Německá značka NUK rozšiřuje svou mycí řadu o další šikovné výrobky, které jsou šetrné a účinné. Vše na bázi enzymů, bez obsahu chemie! NUK mycí prostředek na podlahy a domácí povrchy, NUK čistič skvrn a NUK gel na praní. Více informací najdete na www.nuk.com. Balíček s těmito novými produkty můžete právě teď vyhrát.
Soutěžte o NUK balíček pro šetrné praní a čištění

Propagace značky NUK. Mojebetynka.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Když v roce 1956 představil NUK první ortodontický dudlík vyvinutý profesorem doktorem Baltersem a zubním lékařem Müllerem, byl položen základní kámen značky, jejímž jediným cílem bylo uspokojovat zvláštní potřeby matek a dětí. V průběhu uplynulých pěti desítek let přerostly znalosti, které NUK nashromáždil, do jedinečné pokladnice zkušeností. 
Výrobky NUK jsou vyvíjeny na základě medicínských vědomostí a na základě zkušeností matek. Proto jsou všechny výrobky NUK označené značkou „NUK zkušenost PLUS“. 
Tato znalost, odvozená z pochopení všedního života maminek a porodních asistentek, odlišuje výrobky NUK od konkurence a zároveň přispívá k tomu, aby každý náš výrobek učinil mateřství nejkrásnějším obdobím v životě ženy.

Klepněte pro větší obrázek

SOUTĚŽ UKONČENA

Výherci:

Martin Kellner, Praha
Jiří Plechatý, Praha
Jana Krejčová, Praha
Jan Jonáš, Praha
Karel Špaček, Jíloviště


Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek


Prostudujte si prosím pečlivě Podmínky BURDA Media 2000 s.r.o.

Svou účastí v soutěži poskytujete vydavateli časopisů (BURDA Media 2000 s.r.o., IČ: 25611518, se sídlem Na Zátorce 3, Praha 6) souhlas s užitím a zpracováním svých osobních údajů a kontaktů (GSM, e-mail, SMS, MMS apod.) pro marketingové a redakční účely.


                 

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články