Soutěž o DVD Shrek: Zvonec a konec a o plyšáky Shreka a oslíka!

Vánoce jsou za dveřmi! Udělejte svým dětem radost DVD Shrek: Zvonec a konec nebo plyšovým mluvícím Shrekem či plyšovým mluvícím oslíkem!
Soutěž o DVD Shrek: Zvonec a konec a o plyšáky Shreka a oslíka!
1. - 2. místo balíček DVD Shrek: Zvonec a konec + plyšový mluvící Shrek + plyšový mluvící oslík v celkové hodnotě 897 Kč.

3. místo DVD Shrek: Zvonec a konec + plyšový mluvící Shrek v celkové hodnotě 648 Kč.
 
Klepněte pro větší obrázek

Shrek: Zvonec a konec
Poslední kapitola
(Shrek Forever After)

Animovaný film, USA, 2010
Hrají: Cameron Diaz, Eddie Murphy, Mike Myers, Antonio Banderas, Justin Timberlake
Režie: Mike Mitchell

Info o filmu: Na začátku nezapomenutelného příběhu, který zásadním způsobem ovlivnil všechny další animované filmy, byl roztomilý zlobr, jeho kamarád mluvící osel a krásná princezna. Nyní je tu vydařená závěrečná kapitola Oscarem ověnčené shrekovské série s výstižným názvem Shrek: Zvonec a konec.

Shrekovi se stýská po starých časech, kdy byl ještě „skutečným“ zlobrem, a tak podepíše kouzelnou smlouvu s Rampelníkem. Díky ní se znovu stává dřívějším netvorem… jenže v tu chvíli se celý pohádkový svět obrací vzhůru nohama! Oslík si najednou ne a ne vzpomenout na svého nejlepšího přítele, z Fiony je drsná princezna-bojovnice a obtloustlý Kocour v botách se sotva valí. Mají jen 24 hodin na to, aby společnými silami zrušili účinky smlouvy, a mohli tak šťastně uzavřít poslední kapitolu svého vyprávění…
Délka: 89 min.

DVD Shrek: Zvonec a konec je v prodeji od 1.12., více na www.magicbox.cz.

Soutěžní otázka:

S kým ve filmu Shrek: Zvonec a konec podepíše Shrek kouzelnou smlouvu, aby se opět stal netvorem?

A) s Rampelníkem

B) s Rumcajsem
 
Klepněte pro větší obrázek

Pokud chcete získat DVD, odpovězte na naši otázku A nebo B na tel. číslo 903 3310 ve tvaru: HRA mezera BETN2 mezera A nebo B mezera Jméno hvězdička Příjmení hvězdička Adresa.
Příklad: HRA BETN2 B Jana*Novakova*Tovarni*9*Turnov*11211
Tato soutěž probíhá od 6. 12. 2010 do 12.12. 2010
Balíček vyhrají 3 účastníci soutěže, kteří svou správnou odpověď zašlou v termínu konání soutěže. Výherci budou zveřejněni na www.burda.cz/SMSsouteze.

Cena SMS je 10 Kč včetně DPH. Hlasovat lze pouze v České republice. SMS službu poskytuje Burda Praha, spol. s r.o. Technický partner: Airtoy, a.s. Info-email: smssouteze@burda.cz.

Veškerá pravidla na www.burda.cz/SMSsouteze.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články