SMS soutěž o 6x 2 vstupenky do IMAXU!

Film Cesta na Měsíc sleduje misi Apolla 11, do které se podivným způsobem - v helmách astronautů - připletou tři náctileté mouchy a prožijí tak neuvěřitelné kosmické dobrodružství.
SMS soutěž o 6x 2 vstupenky do IMAXU!
Společně s astronauty Armstrongem, Aldrinem a Collinsem se na dalekou cestu vypraví i tři osobité mouchy: snílek Nat, bystrý IQ a nenasytný Scooter. Zkrátka, i první let na Měsíc měl své mouchy...
 
Klepněte pro větší obrázek 
 
Snímek dává dalším generacím příležitost vydat se na cestu do vesmíru a zažít historický okamžik, kdy se celý svět sjednotil, aby dosáhl něčeho, co nás dodnes fascinuje.

Cesta na Měsíc 3D (Fly Me to the Moon) / Belgie 2008 / 3D animovaná pohádka / 85 min. / český dabing
Režie: Ben Stassen / Scénář: Domonic Paris / Hudba: Ramin Djawadl
Oficiální stránky snímku: www.cestanamesic3d.cz
 
Klepněte pro větší obrázek
 
Chcete si vychutnat "Cestu na měsíc" v kině IMAX (Cinemacity, Palác Flóra, Vinohradská 151, Praha 3) trojrozměrně? Zodpovězte naši otázku.
 
Soutěžní otázka: Kam se tři odvážné mouchy vypravily vesmírnou lodí?
 
A) na Mars 
B) na Měsíc 
C) na Merkur
 
Pokud chcete získat 2 vstupenky odpovězte na naši otázku A, B nebo C na tel. číslo 903 3310 ve tvaru: HRA mezera MB1 mezera A, B nebo C mezera Jméno hvězdička Příjmení hvězdička Adresa.
Příklad: HRA MB1 B Jana*Novakova*Tovarni*9*Turnov*11211
 
Klepněte pro větší obrázek
 
Dvě vstupenky vyhraje 6 účastníků soutěže, kteří svou správnou odpověď zašlou v termínu konání soutěže od 8.1. 2009 do 31.1. 2009. Výherci budou zveřejněni v časopise Betynka číslo 3/2009.
 
Cena SMS je 10 Kč včetně DPH. Hlasovat lze pouze v České republice. SMS službu poskytuje Burda Praha, spol. s r.o. Technický partner: Airtoy, a.s.
 
Info-email: smssouteze@burda.cz.
Veškerá pravidla na: www.burda.cz.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články