Slavné rodinky v zábavních parcích

Celé léto vás zveme na místa, kde by se vám s dětmi mohlo líbit, kde byste si všichni odpočinuli a pobavili se. Do zábavních parků jezdí se svými dětmi i slavné rodiny, podívejte se, kde a jak si společně užívali.
Slavné rodinky v zábavních parcích

Freddie Prinze Jr., kterého u nás známe především jako hezounka Freda z filmů Scooby Doo, je šťastným tatínkem tříleté dcery Charlotte a šestiměsíčního Rockyho. Celou rodinu i s maminkou Sarah Michelle Gellar (známe ji z fimu Velmi nebezpečné známosti nebo seriálu Buffy přemožitelka upírů) a tchyní, která vozila v kočárku nejmladší přírůstek, vzal do Disneylandu v americkém Orlandu. Sarah to moc slušelo, zvlášť poté, co si ke svému nenápadnému outfitu vzala typické myšákové uši. Zatímco Freddie si s Charlotte vyzkoušel všechny možné atrakce, Sarah je většinou jen shovívavě pozorovala a hlídala Charlottin kočárek. Zlákala ji až divoká jízda na traktorech z oblíbeného filmu Auta.

Klepněte pro větší obrázek

Hugh Jackman je vzorným tatínkem dvou adoptovaných dětí, a jak je vidět, otcovství si užívá. Do Disneylandu si vyrazil se synem Oscarem a užili si spolu i jízdu v obřích hrníčcích.

Klepněte pro větší obrázek

Zpěvačka Christina Aguilera vzala syna Maxe na oslavu jeho čtvrtých narozenin do Legolandu. Christina si pochvalovala, že ji naštěstí málokdo poznal, a tak si s Maxem mohli užívat nerušené radovánky.

Klepněte pro větší obrázek

Mariah Carey má děti ještě malé a na horskou dráhu s nimi nemůže. Vzala tedy alespoň manžela Nicka Cannona.

Klepněte pro větší obrázek

Tom Cruise a Katie Holmes dávno nejsou pár a do Disneylandu si společně už nejspíš nevyrazí. Před třemi lety jim to ale s dcerkou Suri a s Tomovým adoptovaným synem Connorem takhle slušelo.

Klepněte pro větší obrázek

Leonardo DiCaprio zatím nemá děti, protože prý stále nenašel tu pravou. Užívat zábavních parků si tedy musí sám nebo s momentální přítelkyní. Bavit se ale umí parádně.

Klepněte pro větší obrázek

Herečka Kate Hudson se nijak netají tím, že mateřství je pro ni na prvním místě a až pak následuje herecká kariéra. Tentokrát si se synem Ryderem vyrazila do zábavního parku v australském Queenslandu.

Klepněte pro větší obrázek

Zoufalá manželka Teri Hatcher má dceru v pubertě, ale prý si spolu báječně rozumějí. Dokazuje to i fotka ze studií Universal, kam si vyšla nejen s ní, ale i s jejími kamarádkami.

Klepněte pro větší obrázek

Salma Hayek vzala svou dceru Valentinu do Disneylandu a nijak jí nevadilo, že si po téhle fotografii vysloužila vlnu kritiky ohledně dudlíku, který dceři nechala.

Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články