Šlapadla a odrážedla

Každý kluk, ale dost možná i holčička touží po pořádné šlapací formuli a každé mrně po odrážedle nebo tříkolce. Máme pro vás pár šlapacích a odrážecích tipů.
Šlapadla a odrážedla

Šlapací autíčko BARCELONA

Černočervené autíčko ve sportovním designu potěší všechny kluky i holky ve věku 5–10 let, kteří si chtějí užít pořádnou jízdu. Tento model je vybaven vysoce kvalitním ocelovým rámem, ruční brzdou s účinností na obě zadní kola a protiskluzovými pedály. Ergonomicky tvarované sedadlo lze jednoduše nastavit bez nutnosti použití jakéhokoli nářadí.

Cena: 5490 Kč

Klepněte pro větší obrázek

Odrážedlo SPEEDY EMMA

Stylové zelené odrážedlo je ideální volbou pro všechny malé sportovce, které již omrzela tříkolka, ale na kolo si ještě netroufnou. Nejrůznější vychytávky dětem zaručí pohodlnou a bezpečnou přepravu při dobrodružných výpravách po okolí.

Cena: 1390 Kč

Klepněte pro větší obrázek

Tříkolka TOPTRIKE AIR BOY

Stylová bíločervená tříkolka potěší všechny malé závodníky, kteří si rádi užívají rychlou jízdu. Tříkolka je opatřena polohovatelným sedadlem s vysokým opěradlem, které malým řidičům zaručuje pohodlné sezení. Rodiče ocení nastavitelnou vodicí tyč, možnost aretace řídítek do jednoho směru, díky kterým budou mít své děti stále pod dohledem.

Cena: 2590 Kč

Klepněte pro větší obrázek

Tip: Do středy 18. 12. si můžete všechna vozítka objednat v e-shopu www.kettlerprodeti.cz a je vám garantováno dodání pod stromeček!

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články