Skvělá vychytávka: Nechte děti malovat na stěny a dveře!

Pokud vaše dítko projevuje své výtvarné sklony nejčastěji mimo papír a nezůstanou ušetřeny ani stěny a dveře, pak pro vás máme příjemnou vychytávku – dveře se zakomponovanou tabulí nebo nástěnkou a tabulové a magnetické barvy na stěnu.
Skvělá vychytávka: Nechte děti malovat na stěny a dveře!

‚Chytré dveře' pro rodiny s dětmi vytvořili designéři firmy Solodoor, kteří místo tradiční skleněné výplně zakomponovali do dveří hrací prvek. Vybrat si můžete hned z několika variant. Můžete mít dveře s  tabulovou výplní, a to buď v klasické černé, nebo zelené barvě pro kreslení a psaní křídami. Zvolit lze také flipchart, tedy tabulovou výplň s  bílou a snadno omyvatelnou magnetickou plochou, na kterou se píše speciálním fixem. Vyplnit horní díl dveří lze také nástěnkou s  měkkým a poddajným korkovým podkladem, na kterou můžete přišpendlit výkresy, fotky... Tyhle dveře nás opravdu dostaly, zřejmě jsou mezi designéry rodiče, kteří moc dobře vědí, co kreativní potomek dokáže.

A pokud nechcete kvůli výtvarným počinům svých dětí měnit dveře, ale rádi byste jim dopřáli malování rovnou na zeď, pak i tady výrobci projevili rodičovskou empatii. Vyvinuli speciální magnetickou nebo tabulovou barvu, kterou nanesete přímo na stěnu. Výhoda je, že si sami určíte, kde a jak velkou plochu uděláte. Barvy jsou k dostání ve velkých hobby marketech nebo v internetových shopech (např. www.lepeeto.cz nebo www.sevt.cz a jejich cena je kolem 200 Kč. Je to rychlá a výborná vychytávka, kterou děti rozhodně ocení.

Klepněte pro větší obrázek

Dveře s vestavěnou tabulí. Může být samozřejmě umístěna i ve spodním rámu, aby mohly malovat i opravdu malé děti.

Klepněte pro větší obrázek

Magnetická tabule nebo bílá tabule na kreslení fixkami je také dobrou volbou. Jen u malých dětí je přece jen riziko, že s fixkami budou kreslit i mimo tabuli a ze stěn se takové barvičky dostávají hodně špatně.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články