Šéfredaktorka Denisa Prošková doporučuje!

Připravena na život - jedinečný projekt pro ženy, které už vědí, že... Hledání rovnováhy mezi citově naplněným soukromím a profesním uplatněním je celoživotní program.
Šéfredaktorka Denisa Prošková doporučuje!
Jde o soubor jednodenních seminářů vždy s předními odborníky, které ženy připraví na všechny role a fáze jejich životů. Účastnice se tak osobně mohou setkat a strávit den například s psycholožkou Martou Boučkovou.
 
Semináře vychází z reálných možností českých žen, které mají hlavu možná v oblacích, ale nohama jsou nuceny stát pevně na zemi.
 
Semináře jsou postaveny na faktu, že pokud hledáme odpověď na jeden konkrétní problém, potřebujeme jej probrat do hloubky. Ženy se budou inspirovat, jak se na životní situace, které tak notoricky znají, lze dívat i jiným úhlem pohledu.
 
Výjimečnost projektu tkví v tom, že ženy v jejich závěru mohou s odborníkem konzultovat a rozebrat svůj konkrétní problém.
 
Součástí seminářů je hýčkání a hodnotný dárek na závěr pro každou účastnici semináře.
 
Staňte se i vy členkami Klubu Připravených a čerpejte tak výhody spojené s členstvím – více informací na www.pripravenanazivot.cz
 
Klepněte pro větší obrázek
 
Partnery projektu jsou:
Švédská kosmetická značka JUVENA, která se postará o doprovodný zkrášlující program pro každou účastnici. (www.juvena.com)
Salon Portrait by Michal Zapoměl, který v rámci partnerství každé účastnici věnuje vouchar k návštěvě salonu. (www.salonportrait.cz)
Restaurace Žofín garden, která zajišťuje noblesní prostory pro semináře společně s hlídáním vašich dětí a nezapomenutelný catering. (www.zofingarden.cz)

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články