Řekněte mu to parfémem!

Pokud chcete cosi sdělit nebo jen naznačit, zkuste to říci parfémem. Obdarujte svůj objev vůní, kterou mu poodkryjete své úmysly…
Řekněte mu to parfémem!

Vůně 1 Million španělské značky Paco Rabanne je označována slovy fantazie a svůdnost. Na trhu je novinka, která jde v jejích šlépějích a jelikož je ještě intenzivnější, nese jméno 1 Million Intense. Parfém v sobě snoubí všechny atributy svádění a vy jím řeknete jasně: „Chci tě!“   

A co konkrétně stojí za jedinečností této vůně? Pálivé, lehce citrusové tóny se mísí s kořeněným základem. Sladký kardamon se jemně prolíná s černým pepřem jemně a šumivou krvavou mandarinkou. Vůni zahaluje šafrán s trochou kmínu, růže a skořice. Smyslný nádech vůně představuje santalové dřevo, kůže a kosatec. Jde o opojný koktejl, který navíc můžete sladit s dámskou verzí této vůně.

Smyslný koncentrát koupíte za doporučenou cenu 1690 (50ml) respektive 2190 Kč (100ml). Můžete si taky zasoutěžit o diamant nebo Maserati na víkend!

Klepněte pro větší obrázek

Vstup novinky na trh doprovází i video postavené na smyslné hře mezi mužem a ženou. Děj se odehrává ve stylu Jamese Bonda. Dílo má na svědomí slavný francouzský ilustrátor François Avril, který do hlavních rolí obsadil Dree Hemingway a Matta Gordona.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články