Pořiďte si plastiku od nejlepších přes slevový portál!

Klinika a institut estetické medicíny Asklepion u zákazníků uspěla „na výbornou“, jelikož získala 10 z 10 možných bodů v hodnocení zákazníků portálu Vykupto.cz a obstála tak na jedničku.
Pořiďte si plastiku od nejlepších přes slevový portál!

Tisíce zákazníků svým hlasováním rozhodly, že klinika je jedním z nejkvalitnějších dodavatelů. Vykupto.cz zjišťoval spokojenost zákazníků s klienty, kteří pomocí tohoto portálu poskytují slevy na služby nebo výrobky. Zákazníci hodnotili slevové nabídky a jejich dodavatele tím nejpřísnějším způsobem a Asklepion v tomto hodnocení získal plný počet bodů.

Zákazníci Vykupto.cz jej tak zařadili mezi opravdové profesionály v oboru. Klinika pomocí portálu nabídla například vyšetření znamének na celém těle skenerem FotoFinder nebo plastickou operaci víček.

Trofej spolu s certifikátem ocenění „Vynikající podnik“ přebral ředitel a jednatel kliniky Asklepion doc. Roman Šmucler, CSc. se slovy: „Jsem rád, že naše služby obstály v hodnocení zákazníků „na výbornou“. Snažíme se neustále zlepšovat a pacientům poskytujeme špičkovou péči. Jejich spokojenost a důvěra je pro nás největší odměnou a zároveň motivací.“

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články