Poradíme, co si pořídit, aby vás beránek …

S Velikonocemi jsou spjaty spousty zvyků a tradic. Mezi stále oblíbenější tradice patří ta, která praví, že by každá žena měla dostat na Velikonoční pondělí něco nového, aby jí tzv. nepokakal beránek. Využijte tuto jedinečnou šanci k obměně vašeho šatníku.
Poradíme, co si pořídit, aby vás beránek …

A pokud nemáte jasnou představu, co by to mělo být, a nechcete šatník plnit dalším zbytečným trendy hadříkem, máme pro vás několik tipů na nadčasové oblečení.

Dobře padnoucí spodní prádlo
To by mělo tvořit opravdový základ každého šatníku. Vždyť přece nevhodně zvolená podprsenka či nesedící kalhotky nám dokážou zkazit celý den. Věnujme proto výběru spodního prádla zvláště zvýšenou pozornost.

Bílá košile
Nejlépe vypadá ta, která má lehce projmutý střih, nositelku na žádném místě neškrtí a není z úplně průsvitného materiálu. Na délce rukávů až tak nezáleží, dlouhé nebo tříčtvrteční ale vypadají elegantněji.

Kalhoty
Materiál a barva je čistě věcí vkusu každé z nás. Samozřejmě, že nejvhodněji se tváří kalhoty černé barvy z nemačkavého materiálu, ale i správně střižené klasické džíny poslouží dobře.

Blejzr
Blejzr je projmuté sáčko, které uplatní jak milovnice elegantní módy, tak i vyznavačky spíše sportovního vzhledu. Lze jím tedy doplnit jak sukni s topem či šaty, tak i džíny nebo třeba šortky.

Trenčkot (trench coat)
Trenčkot je kabát většinou s dvouřadým zapínáním na velké knoflíky, v pase na stažení páskem, na rukávech bývají ozdobné manžety. Doplnit jím můžeme svůj model téměř po celý rok. Tradičně bývá ve světle béžové barvě, ale černý nebo bílý se jistě také neztratí.

Velký šátek nebo pléd
Tímto kouskem zabijete hned dvě mouchy jednou ranou. Poslouží vám nejen jako ochrana před vrtochy počasí, ale dá se použít na tisíc dalších způsobů a váš outfit vkusně osvěžit. Šátek můžete použít jako pokrývku hlavy a uvázat ho hned na několik způsobů (na piráta, ve stylu elegantních Francouzek prohánějících se v kabrioletech, na babku, jako turban atd.) nebo ho uvážete kolem krku, ramen či boků a opět máte k dispozici nepřeberné množství způsobů jak. Podobně vám poslouží i pléd z měkkého materiálu, který vás bude krášlit a zároveň hřát.

Kvalitní pásek
Jakmile mají kalhoty poutka, která nezakryjete oblečením, měly byste je doplnit páskem. Pravděpodobně nejvíce uplatníte kvalitní kožený pásek a nejlépe černé barvy. V dnešní době už není bezpodmínečně nutné ladit barvu pásku a bot, ale pokud chcete působit elegantně, tak se tímto pravidlem řiďte. Spona pásku je opět věcí vkusu. Výběr je široký, takže není problém najít tu, která bude vyhovovat právě vám.

Boty
Tak tady je výběr závislý čistě na individuálních potřebách každé z nás. Pravidlem je, že bychom v botníku měly mít pár bot, který je takzvaně neutrální, což znamená klasického tvaru, z kvalitního materiálu a tyto boty by nám mělo být příjemné nosit i po delší dobu.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články