Pokojíčky dětí celebrit

Mít postel ve tvaru lodi nebo kočáru pro princezny je snem snad každého malého kluka a holčičky. Dětem celebrit se takové sny plní.
Pokojíčky dětí celebrit

Julia Roberts, Gwyneth Paltrow, Donald Trump nebo Beyoncé, to je jen malý výčet hvězdných rodičů, kteří ve slavné nábytkářské firmě PoshTots z amerického Richmondu nechali svým dětem vyrobit nádherné pokojíčky. Žádný dětský sen tady není nesplnitelný, ale předpokladem pro jeho splnění je plná rodičovská peněženka. A tu celebrity mají. Svým dětem tak mohou udělat doslova pomyšlení a tak se tady v PoshTots rodí velkorysá dílka, někdy kýčovitá, někdy vkusnější. Každopádně drahá.

Růžový budoár zdobený kamínky Swarowski tu pro dcerku Leni vybral dnes už bývalý pár Heidi Klum a Seal. Zaplatili za něj 10 000 dolarů.

Klepněte pro větší obrázek

Postýlku ve tvaru Popelčina kočáru si nechali vyrobit Beyoncé a Jay-Z do pokojíčku dcerky Blue Ivy. Přišla je na 30 000 dolarů.

Klepněte pro větší obrázek

Holčičí postel ve tvaru velkého princeznovského kočáru můžete do pokojíčku své dcerky nechat instalovat za 65 000 dolarů. Musíte ji však včas objednat, protože výroba trvá šest měsíců. Další podmínkou je, aby váš pokoj byl dostateně vysoký. Podobný kočár se skvěl v pokojíku dcery Donalda Trumpa Ivanky, která má dnes už sama dvě děti. Jakýpak pokojíček jim asi vybrala?

Klepněte pro větší obrázek

Klučičí pokoj ve stylu pirátů zatím nebyl naceněn, ale protože si tu podobný vybrala Gwyneth Paltrow pro svého syna Mosese, asi to opět nebude nijak malá částka.

Klepněte pro větší obrázek

Viktoriánský domeček jako vystřižený ze staré Anglie pořídíte ‚jen' za 35 000 dolarů a údajně ho tu okukoval manželský pár Beckhamových, kteří zařizují pokojík pro dcerku Harper.

Klepněte pro větší obrázek

A tohle tropické hnízdečko stojí 16 000 dolarů. Podobný kousek prý zdobí dětský pokojík v domě Julie Roberts. No řekněte, není to skutečně splněný dětský sen?

Klepněte pro větší obrázek

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články