Pokojíček pro nejmenší

Komerční článek - Zařizujete-li své ratolesti nový pokojíček, určitě nezapomeňte nahlédnout do nabídky firmy Geuther! Kompletně zařízené dětské pokoje, jídelní židličky, nábytek pro péči o dítě, bezpečnostní zábrany a další.
Pokojíček pro nejmenší

Propagace značky Geuther.
Mojebetynka.cz není jejím autorem a nemá vliv na její obsah.

Německý rodinný podnik má s výrobou dětského nábytku více než stoleté zkušenosti, zpracovává pouze kvalitní materiály, zejména pak z masivního buku. Velkou výhodou je i pětiletá záruka na vybrané produkty.

DĚTSKÝ POKOJ FRESH

Nejnovější dětský pokoj Fresh si vás získá svou funkčností i příjemným vzhledem. Skládá se z postýlky, přebalovací komody, police na zeď, regálu a třídílné skříně (vše lze zakoupit také samostatně). Vybírat můžete ze 3 barevných variant – čistě bílé, bílé s barevnými detaily a bílé v kombinaci s tlumenou hnědou. Všechny zásuvky jsou vybaveny bezpečnostní funkcí tlumeného zavírání Soft-Close Systém, což ocení zejména maminky malých zvědavců. I když je Fresh dětský pokoj, díky svému ‚čistému‘ designu roste s dítětem a není nutné ho v pozdějším věku nahrazovat modernějším vybavením.

Klepněte pro větší obrázek

PŘEBALOVACÍ PULT WANDA

Pult visí na zdi, čímž šetří místo, ale dokáže se decentně složit, a rázem se promění v tabuli, na kterou můžete psát či malovat. Pokud tabuli sklopíte, ukáže vám Wanda svou všestrannost a stane se bezpečným přebalovacím pultem a skříňkou pro všechny nezbytné potřeby. O bezpečné otevírání se přitom stará plynová pružina. Korpus je z masivního dřeva, je tedy 100% spolehlivý!

Cena: 5990 Kč

Klepněte pro větší obrázek

DŘEVĚNÁ OHRÁDKA LUCY

Lucy je vždy a všude po ruce. A když ji zrovna nepotřebujete, dá se jednoduše složit. Je velkou pomocnicí v omezených obytných prostorách, u prarodičů i na dovolené. Je pevná, mobilní a stabilní. Ohrádku lze zmenšit bez námahy a zcela snadno.
Je k dostání ve dvou velikostních provedeních, která se hravě vejdou do kufru auta. Jsou adaptabilní do 3 výškových poloh, mají čtyři kolečka pro pojíždění na koberci s brzdami a polstrovanou plochu na hraní a spaní. K dostání je ve 3 barvách.

Cena: 3090 Kč

Klepněte pro větší obrázek

ŽIDLIČKA FAMILY 

Pohodlná šířka a vysoká, ergonomicky tvarovaná opěrka zad nabízí dostatek místa na sezení.
Židlička přesvědčila i porotu německé organizace pro ochranu spotřebitelů Stiftung Warentest a získala druhé místo z 16 hodnocených dětských židliček.
Přečnívající postranní díly slouží jako opěrky na ruce i držák výsuvného hracího pultu, který lze snadno odejmout. Má zvýšený okraj, takže jídlo skončí v pusince dítěte, a ne na zemi.
Židličku Family nastavíte do požadované polohy bez použití jakéhokoli nářadí. K dostání je v 6 barevných variantách.

Cena: 3290 Kč

Klepněte pro větší obrázek

Informace o cenách dětského pokoje Fresh, další sortiment Geutheru a seznam prodejců naleznete na stránkách www.babystar.cz. Vybrané kusy si také můžete prohlédnout v předváděcím středisku v Praze v Horních Počernicích.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články