Pleny za závratně nízké ceny!

Zvýšení DPH začátkem roku 2013 jako i zdražení plen u výrobců v únoru 2014 znamenalo pro rodiče zvýšení výdajů. Pro rodinný rozpočet to představuje nejdražší položku, jelikož plenky patří ke každodenní potřebě v péči o miminko. Maminky a tatínkové chtějí nakupovat chytře, a hlavně levně. My vám nabízíme způsob jak ušetřit a přitom neztratit kvalitu!
Pleny za závratně nízké ceny!

Článek je propagací firmy Feedo.cz. Mojebetynka.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Běhání po městě z obchodu do obchodu, čekání ve frontách v supermarketech a honba za nejlevnějším dětským zbožím jsou vaší noční můrou? Věnujte se raději svým dětem a neplýtvejte energií a drahocenným časem. Nakupte všechny dětské potřeby na Feedo.cz výhodně, rychle a on-line. Máme pro vás připravené super akce na plenky Pampers!

Posloucháme maminky a plníme jejich přání

Podle zákaznických průzkumů se až 65 % rodičů vyslovilo, že nechce kupovat látkové pleny, aby ušetřili. To, co chtějí, jsou kvalitní jednorázové plenky za výhodnější ceny. Exkluzivně jen na Feedo.cz pořídíte všechny druhy a velikosti plenek a vlhčených ubrousků značky Pampers za speciální slevu. Takto vás jedna plenka vyjde již od 3,55 Kč!

Klepněte pro větší obrázek

S námi poštovné neplatíte!

U nás platíte poštovné podle velikosti svého nákupu, díky čemuž jej můžete mít buď zcela zdarma, a nebo již od 29 Kč. Pokud navíc nakoupíte na Feedo.cz nad 1999 Kč, ušetříte nejen na poštovném a na plenkách, ale zároveň získáte krásnou hračku Lamaze zcela zdarma. Neváhejte už ani chvíli a využijte tuto skvělou příležitost, jak ušetřit. Akce trvá jen do 20. 7. 2014!

Klepněte pro větší obrázek

Zadeček jako v bavlnce s plenami Pampers!

Maminky a jejich děti po celém světě si plenky Pampers zamilovali. Jejich kvalitní zpracování je pro miminko zárukou suchého zadečku a dokonalého pohodlí. Zaregistrujte se na Feedo.cz do výhodného Pampers Premium Programu, a dopřejte tak svému miminku to nejlepší. Členové programu až půl roku nakupují plenky Pampers za speciální prémiové ceny!

Klepněte pro větší obrázek


Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články