Označte své dítě a budete klidnější

Každý rodič se snaží mít neustále přehled o tom, co jeho dítě dělá, kde je. Hlavně, pokud jde o mrně, které prostě mámu a tátu stále potřebuje.
Označte své dítě a budete klidnější

A každý rodič se také obává momentu, kdy mu dítko zmizí ze zorného pole a on nebude vědět, kde je. Někdy může jít o pár vteřin, než malý nezbeda zase vyběhne zpoza regálů, jindy může jít o mučivé minuty, které nikdo nechce dobrovolně prožít. Možností, jak tyto chvíle přežít s alespoň trošičku lehčím vědomím, je dobře své dítko označit – jménem a kontaktem na rodiče.

Angel Rings – Anděl strážný pro vaše dítě, nebo-li skvělý a jednoduchý  nápad - náramek pro děti, opatřený jménem dítěte a telefonním spojením na rodiče je ideálním řešením.

Můžete si jej jednoduše objednat, je k dostání v různých velikostech, barvách, zdobí jej obrázky - mašinky, znamení zvěrokruhu, kytičky…

Jméno, telefonní číslo a oblíbený obrázek se gravíruje do silikonového náramku speciálním laserem a můžete jej získat už do tří dnů od zadání objednávky. Náramky jsou dětsky „cool“ a dětí je velmi rády nosí. 
 
Maminky – spokojené zákaznice
„Je to skvělý nápad, sama mám dvě malé děti a ať si říká každý, co chce - uhlídat je třeba na nákupech v obchodním centru, není vůbec jednoduché. Chvilku se zamyslíte a už se vám svírá srdce, protože jsou vaši miláčci v nedohlednu, třeba i proto, že se vám schválně schovají. Zmatené běhání a volání už je většinou zbytečné. Moc dobře vím, co jsem sama prožívala, když jsem se jako malá holka ztratila. Nebyla jsem schopna nic vyslovit, jak se jmenuju a kde bydlím, jen jsem plakala a plakala. Trvalo to „věčnost“, než jsem zase byla u maminky v náručí. Angel Rings mi dává aspoň malou jistotu, že když se něco takového přece jen stane, zkrátím tu „stresovou dobu“  pro mé dítě i pro mě na minimum – jednoduše mi někdo zavolá… Moc tento produkt doporučuji, kromě jiného jsem zakoupením náramku přispěla na nadaci.“
Martina Strnadová – Vršovice

Klepněte pro větší obrázek
 
„Potvrzuju, že Angel Rings funguje! Četla jsem několik příběhů o tom, jak se ztratilo dítě a co všechno rodiče prožili, než se vzájemně zase sešli. No hrůza! A ja bohužel vím, o čem to píšou. Kamarádka mi doporučila koupit si už před půl rokem náramek pro děti - Angel Rings s vygravírovaným jménem a číslem na mobil. Bylo jednoduché to objednat a Petříkovi se náramek líbil, tak jsem jej koupila. Před nedávnem jsme byli spolu na oslavě u kamarádky v Brně. Sešli jsme se i s jejím stejně starým synem na kolotočích, prohodily jsme mezi sebou dvě věty a kluci byli fuč. Málem mě trefilo, začaly jsme běhat, volat, klasicky zmatkovat… Asi po 10-ti minutách telefon a na druhé straně Petřík! Uf, to jsme byly šťastné! Stojí to za to – jednoduché a funguje to. Já za náramek děkuji.
Petra - Vyškov   

www.angelrings.cz

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články