Ovultest – základem úspěchu je načasování

Každý šestý pár v České republice má v současné době potíže s početím. První metodou pro otěhotnění, po níž nejčastěji sáhnou, jsou pak plodné a neplodné dny. K jejich určení je ideální ovulační test.
Ovultest – základem úspěchu je načasování

Ovulační testy fungují na podobném principu jako testy těhotenské. Obdobné je také jejich použití. Test se ponoří na pár vteřin do vzorku moči a poté zjistíte pozitivní či negativní výsledek, který je stanoven podle hladiny luteinizačního hormonu. Ten se zvyšuje právě před ovulací, která přichází přibližně dva týdny po začátku menstruace.

Použití ovulačního testu je snadné, rychlé a spolehlivé. Ovultest určí dva nejvhodnější dny pro otěhotnění se spolehlivostí 99 %.

Při testování pomocí GS Ovultestu se testovací proužek ponoří na pár vteřin do nádobky se vzorkem moči. Zvolíte-li GS Ovultest Comfort, nepotřebujete k testování žádnou nádobku, protože vložíte testovací tyčinku přímo do proudu moči, což je rychlejší a pohodlnější. Objeví-li se na testovací tyčince dva proužky, je to pro ženu signál, že nastal ten správný čas pro nechráněný pohlavní styk. Nejvyšší šance na otěhotnění je pak v průběhu následujících 24–48 hodin.

Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články