Odhalená prsa kojící ženy na internet patří!

Vzkazuje Babyweb.cz portálu Facebook. Babyweb.cz a Mojebetynka.cz se připojují k protestu proti postupu Facebooku, který odstranil ze stránek svých uživatelů fotografie s tématikou kojení.
Odhalená prsa kojící ženy na internet patří!
Babyweb.cz proto přichází s výzvou:

Vytvořme, milé čtenářky, hromadnou fotografii kojících maminek! Fotografii chceme šířit po internetu pod heslem: Odhalená prsa kojící ženy na internet patří! Naší kampaní chceme upozornit, že každá žena má právo kojit, a to i na veřejnosti, a že fotografie kojící matky na internetu je přirozená a nikoli pohoršující.

Pojďme vzkázat tou nejpřirozenější formou, kterou kojení a pohled na něj bezesporu je, že se Facebook hluboce mýlí, když fotografie kojících žen na svých internetových stránkách odmítá.

Připojte se k naší „kampani proti úzkoprsosti“ a přijďte vyjádřit ve středu 28. 1. 2009 ve 14 hodin svůj názor do prostor Ogilvy Public Relations, Přívozní 2A, Praha 7, s tím, že se stanete součástí hromadné fotografie českých kojících maminek.

Vaše účast na vytvoření hromadné fotografie na protest proti stahování fotek kojících žen z internetu tak, jak to bezprecedentně a brutálně učinil Facebook, bude tou nejlepší odpovědí. Nenechme se omezovat. Vezměte s sebou i další kojící maminky. Těšíme se na vás! Pro každou z vás máme připraven i milý dárek. Všechny samozřejmě dostanete i kvalitní fotografii v elektronické podobě. Fotografkou kojících maminek bude Sára Saudková.

Všechny zájemkyně prosíme, aby se hlásily na emailu souckova@babyweb.cz.
 
Klepněte pro větší obrázek 

„Naší kampaní chceme upozornit, že každá žena má právo kojit, a to i na veřejnosti, a že fotografie kojící matky na internetu je přirozená a nikoli pohoršující. Pojďme vzkázat tou nejpřirozenější formou, kterou kojení a pohled na něj bezesporu je, že se Facebook hluboce mýlí, když fotografie kojících žen na svých internetových stránkách odmítá“, říká šéfredaktorka Babyweb.cz Jarmila Jelínková.

Akci podporuje také Laktační liga, když její předsedkyně MUDr. Anna Mydlilová prohlásila: „Civilizovaní lidé by měli prokazovat respekt ke všem částem těla. Zdravotníci naopak považují kojení za biologicky unikátní a vhodné pro matku a dítě. Laktační liga i jiné mezinárodní organizace považují kojení za běžný způsob krmení na většině míst a Facebook by rozhodně měl být jedním z nich.“
 

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články