Najděte si nové kamarádky a vzdělávejte se u toho!

Možná máte pocit, že vaše jazykové znalosti na mateřské tak trochu zahálejí. V takovém případě máte jedinečnou příležitost si vylepšit svou angličtinu příjemným rozhovorem s ostatními maminkami a získat tak třeba i nové kamarádky.
Najděte si nové kamarádky a vzdělávejte se u toho!

Český webový portál pro studium cizích jazyků s funkcí online kouče Spaceteacher.com připravil první setkání pražských maminek plné konverzace v anglickém jazyce, které proběhne ve středu 20. 6. 2012, od 16 hodin v Café Blatouch, Americká 17, Praha 2.

Neplatíte nic a děti mohou přijít s vámi
Toto setkání bude opravdu neformální a nemá-li maminka zajištěné hlídání své ratolesti, může si ji klidně vzít s sebou. Vstupné na akci je zdarma, maminky zaplatí pouze za samotnou konzumaci v kavárně. Stačí se tedy jen zaregistrovat na www.spaceteacher.com a přihlásit se na konverzační akci pražských maminek, neboli Prague Mums.

Konverzační setkání: Co to je? 
Konverzační setkání probíhají od začátku letošního roku v kavárnách a restauracích v Praze a Brně, a to v angličtině, francouzštině a v němčině, ale do budoucna jsou v plánu také akce v dalších jazycích. Setkání jsou perfektním způsobem a příležitostí, jak si procvičit, oživit nebo udržet cizí jazyk v nenuceném, neformálním prostředí, bez ohledu na jazykovou pokročilost. Dosavadní zkušenosti dokazují, že na těchto akcích se rozmluví úplně každý. Napomáhá tomu i účast cizinců. Tyto akce, svolávané na síti, jsou ale vhodnou příležitostí i pro lektory, kteří zde mohou oslovit a zaujmout nové studenty.

Konverzační akce jsou otevřeny všem uživatelům webového portálu Spaceteacher.com zdarma. Stačí se pouze zaregistrovat na www.spaceteacher.com. Samotné používání portálu a účast na akci jsou pro uživatele bezplatné.

Klepněte pro větší obrázek

Naživo i na síti
Spaceteacher.com, první český webový portál pro studium cizích jazyků s funkcí online kouče, byl spuštěn koncem loňského roku. Nabízí možnost učit se cizí jazyk virtuálně na síti i naživo, aktivně ho používat a udržet si motivaci. Zvyšuje efektivitu v učení cizích jazyků ucelenou nabídkou učebních způsobů a metod, z nichž některé jsou zcela zdarma. Nabídka zahrnuje online cvičení, tandemovou výuku, výuku s lektorem, jazykové kurzy, nebo unikátní konverzační setkání komunit studentů a lektorů v restauracích a kavárnách, na kterých se mluví pouze v cizím jazyce.

Spaceteacher.com umožňuje studentům otestovat si svou aktuální jazykovou úroveň, zjistit, které z nabízených metod jsou pro ně nejvhodnější a následně si sestavit svoji individuální kombinaci vzhledem k časovým a finančním možnostem, vytyčenému cíli, nebo osobnosti.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články