Mikina vrací do života! Věděli jste to?

Módní značka Timeout se rozhodla pomáhat. Loni to byla Afrika, letos si vybrala Českou republiku. S postupným oteplováním každý dostane chuť vyměnit staré a obnošené oblečení za nové trendy. Zapojte se do projektu Barevná mikina.
Mikina vrací do života! Věděli jste to?

Recyklujte a pomáhejte. I vaše mikina pomůže dát radost do života. Přineste svou staro-novou mikinu a dostanete novou Timeout mikinu za 50 %. Letos značka pomáhá v České republice pod patronátem Barevných domků Hajnice projektu Bílý domek. Ve dnech od 20. 3. do 31. 3. bude akce probíhat ve všech originálních obchodech Timeout a vy budete mít šanci pomoc.

Ojedinělý projekt v České Republice příspěvková organizace Barevné domky Hajnice poskytuje chráněné bydlení a sociální služby lidem s mentálním postižením. Obyvatelé Barevných domků vybrané mikiny použijí na výrobu zajímavých věcí, které se zpětně přes e-shop prodají.

Získané peníze konkrétně pomohou dvěma autistům, kteří mají definované agresivní chování. Honza a Martin potřebují speciální 24 hodinovou péči, kterou mohou vykonávat pouze speciální pracovníci. Péče o jednoho z nich stojí jeden milion korun ročně. Z těchto důvodů se lidem s tímto typem postižení poskytovatelé sociálních služeb v České republice cíleně „vyhýbají“. Vy jim ale můžete pomoc.

Využijme toho, že je jarní počasí už téměř tady, a to přímo vybízí k pořádnému průvanu ve vašem šatníku. Pokud máte doma více či méně obnošenou mikinu, přineste ji do kterékoliv prodejny Timeout. Na místě si můžete hned pořídit novou za poloviční cenu. Mikin přeci není nikdy dost. Uděláte si radost novým kouskem a zároveň pomůžete dobré věci. Darované mikiny totiž poputují do Bílého domku.

Klepněte pro větší obrázek

Kromě toho, že máte možnost si vyměnit vaši starou mikinu za úplně novou, můžete vhodit i drobnou pomoc do kasiček. Ty budou na prodejnách od 20. 3. – 30. 4.
Více o projektu Bílého domku naleznete na webové stránce www.barevnedomky.cz.
 
V loňském roce se tímto způsobem vybralo 8 tisíc mikin. Tak prohrabte skříně a hurá na nákupy! www.timeoutjeans.com

 

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články