Meruňka je učiněný poklad. Přesvědčte se!

Osvěžující jarně-letní limitovaná edice Meruňka značky Manufaktura přináší originální kolekci inspirovanou příznivými účinky meruněk a dalších cenných přírodních ingrediencí.
Meruňka je učiněný poklad. Přesvědčte se!

Proč právě meruňka? Meruňka je symbol léta – plný slunce, zdraví a vzpomínek na dětství. Manufaktura klade mimořádný důraz na využívání typicky českých přírodních surovin, což meruňka báječně splňuje – na jižní Moravě ji najdeme téměř na každé zahrádce. Výtažky z tohoto letního ovoce jsou skvělým pomocníkem k péči o pleť a jsou zdraví prospěšné.

Kosmetické produkty využívají blahodárných účinků meruňkového oleje či výtažku z meruňkové dužiny. Zvláčňující a regenerační meruňkový olej získávaný z jader je ideální k péči o jemnou, suchou a citlivou pokožku. Obsahuje vysoký podíl nenasycených esenciálních kyselin a cenné vitamíny A a E. Preventivně působí proti stárnutí pokožky, napomáhá při léčbě různých kožních nemocí – akné a ekzémů. Zklidňuje sluncem namáhanou pokožku po opalování. Výtažek z meruňkové dužiny dodává pokožce potřebnou hydrataci.

Kosmetika je doprovázena svěží jiskrnou ovocnou vůní. Tradičním doplňkem limitované edice jsou také meruňkový čaj a sirup, novinkou je toaletní voda. Základem všech produktů jsou maximálně přírodní suroviny, značný podíl ruční práce a samozřejmostí je netestování na zvířatech.

Sprchový & koupelový gel s výtažky z meruněk a oliv
Pečující sprchový & koupelový gel s meruňkovým výtažkem, olivovým olejem, obilnými klíčky, lanolinem a panthenolem zanechává pokožku hedvábně jemnou a čistou. Výtažek z meruňkové dužiny a olivový olej dodají pokožce potřebnou hydrataci. Obilné klíčky ji zvláční a panthenol zklidní a regeneruje. Lanolin tvoří na pokožce ochranný film. Osvěžující sprcha či uvolňující koupel s jemně svěží jiskrnou vůní meruněk napomůže k dokonalé relaxaci. Cena 135 Kč.

Krém na ruce s meruňkovým olejem a bambuckým máslem
Regenerační krém s cennými přírodními oleji poskytuje úlevu pokožce rukou, kterou každodenně namáháme častým kontaktem s vodou a nepříznivými vlivy vnějšího okolí. Obsahuje zvláčňující a regenerační meruňkový olej, ideální k péči o jemnou, suchou a citlivou pokožku. Receptura tohoto výživného krému je dále obohacena o bambucké máslo, které má mimořádné ochranné schopnosti, hydratační olej z makadamových oříšků, výživný hroznový olej, hojivý a zklidňující panthenol a glycerin. Díky těmto cenným přírodním ingrediencím tak hluboce regeneruje a hydratuje pokožku, dodává jí intenzivní péči, pružnost a ochranu. Díky lehké konzistenci se krém rychle vstřebá a nezanechává na pokožce pocit mastnoty. Svěže ovocná vůně meruňky zanechá pokožku nádherně provoněnou. Cena 149 Kč.

Balzám na rty s meruňkovým olejem a bambuckým máslem
Zjemňující rostlinný balzám na rty obsahuje cenné přírodní látky: meruňkový, avokádový a jojobový olej, bambucké máslo, včelí vosk a vitamín E. Blahodárný meruňkový olej bohatý na vitamíny rty zvláční. Unikátní bambucké máslo má výjimečné vyživující a hojivé účinky a chrání pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy. Jojobový a avokádový olej spolu s včelím voskem jsou významné svými regeneračními účinky, vitamín E ošetří suché a popraskané rty. S jemnou, svěže ovocnou vůní, bez obsahu barviv a ropných produktů. Cena 89 Kč.

Dámská toaletní voda Meruňka
Jiskrná, sladce-svěží dámská vůně inspirovaná létem vás rozveselí ovocnými tóny meruňky doprovázenými jemnou vůní rozkvetlých jasmínů, lilií a orchidejí, zakončenými teplými notami santalového dřeva a mošusu. Ideální vůně plná slunce nejen pro dlouhé letní večery…
Vrchní nota: mandarinka, červený grapefruit
Střední nota: meruňka, jasmín, lilie, orchidea
Spodní nota: ambra, mošus, santalové dřevo
Cena 675 Kč.

Osvěžující ovocný čaj se sušenými meruňkami
Čaj Meruňka obsahuje sušené meruňky, jablka, šípek bohatý na vitamín C, hrušky, aromatickou pomerančovou kůru, zdravou červenou řepu, pravou vanilku, květy slunečnice a jasmínu. Výtečně chutná i vychlazený – podávaný s ledem, případně dochucený cukrem, medem, citronem, dle vaší chuti. Skvělým pomocníkem pro dochucení je také meruňkový sirup s vysokým podílem přírodní ovocné šťávy a vitamínem C. Sušené meruňky jsou cenným zdrojem železa a napomáhají posílení imunity. Cena 89 Kč.

Meruňkový sirup s vitamínem C a přírodní meruňkovou šťávou
Hustý, poctivý sirup s přírodní meruňkovou šťávou, vitamínem C a vysokým podílem citrónové šťávy je vhodný k přípravě domácích osvěžujících limonád a k ochucení teplých i studených nápojů a koktejlů. Neobsahuje umělá barviva, sladidla ani kyseliny. Meruňková šťáva je cenným zdrojem vitamínů a minerálů – především betakaroténu, železa a draslíku. Vitamín C patří k nejčastěji užívaným vitamínům, je velmi účinný antioxidant, preventivně působí proti chřipkám a nachlazením. Osvěžující lahodná domácí limonáda z tohoto sirupu a jemně perlivé vody s ledem bude zajisté skvělým společníkem pro teplé letní měsíce. Cena 119 Kč.

Peelingové rostlinné mýdlo s mandlovým olejem
Základem mýdla jsou rostlinné oleje – palmový a kokosový a zvláčňující glycerin, který zadržuje v pokožce potřebnou vlhkost. Toto jemné mýdlo je navíc obohaceno o vysoce výživný mandlový olej, který dodává pokožce pocit hebkosti, chrání ji a regeneruje. Jemně namleté meruňkové skořápky propůjčují mýdlu příjemný a účinný peelingový efekt. Bohatá pěna zanechá pokožku čistou a pečlivě ošetřenou, hedvábnou a krásně provoněnou svěže ovocnou meruňkovou vůní. Díky zvláštnímu oblému prohnutému tvaru padne mýdlo dokonale do ruky. Cena 109 Kč.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články