Máte doma malého vědátora? Vezměte ho do parku!

Advent v libereckém iQparku bude plný pokusů! Na programu jsou experimenty s prskavkami, ohněm i umělým sněhem, návštěvníci také odhalí tajemství výroby mýdel a svíček.
Máte doma malého vědátora? Vezměte ho do parku!

Vlastnoručně vyrobené si je budou moci odnést domů, a vykouzlit tak pravou voňavou vánoční atmosféru. Adventní program začíná již o tomto víkendu!

Adventní Science show - vánoční klasika trochu jinak
První prosincový víkend začíná vánoční experimentování v libereckém iQparku! Bude plné barev, ohňů a výbuchů, ale také výroby umělého sněhu pomocí Van de Graaffova generátoru. Návštěvníci také zjistí, jak vypadá vědcův vánoční stromeček, uvidí výrobu prskavek a dozvědí se, jestli je možné během pěti minut vyrobit vánoční mikrovlnkové perníčky!  Speciální vánoční Science Show jsou na programu každou sobotu a neděli od 16 hodin.

Klepněte pro větší obrázek

Vánoční workshopy aneb originální dárek z laboratoře
Již tuto neděli se nejenom dětem otevřou dveře laboratoří libereckého iQparku. Pod vedením zkušených lektorů si zde zájemci budou moci vyrobit originální vánoční dárky pro své blízké! Vyrábět se budou mýdla i speciální parafínové svíčky zdobené hřebíčkem či skořicí. Fantazii ve výběru a kombinaci vůní se meze nekladou. Workshopy začínají každou neděli ve 14 hodin a končí tak, aby návštěvníci stihli shlédnout i speciální vánoční Science show.
Bližší informace na www.iQpark.cz

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články