Malí filmaři v akci!

Chcete pochopit, jak vaše děti vnímají okolní svět? Udělejte z nich kameramany, a budete překvapeni, jak umějí být originální a kreativní.
Malí filmaři v akci!

Malé dítě a kamera? Jde to dohromady? Ale ano. Kamera GoPro je prakticky nerozbitná (alespoň co se týká běžného dětského demolování) a bez problémů se ji naučí ovládat i čtyřleté děti. Součástí balení je speciální nárazuvzdorný a voděodolný kryt, díky kterému můžete bezstarostně natáčet i pod vodou. Kamerka je velmi lehká, váží méně než 200 gramů, a proto se dá snadno připevnit na dětské kolo, nebo ještě lépe na ochrannou přilbu. Záběry, které GoPro natočí, tak budou přímo z pohledu dítěte, ať už bude běhat po hřišti, jezdit na koloběžce nebo se poprvé učí jezdit na kole. Pořídíte tak video, kterého byste s běžnou kamerou nedosáhli.

 
Klepněte pro větší obrázek 

 

Další funkce

Kamerka GoPro nejenže natáčí v plném HD rozlišení, ale umí i další „vychytávky“. Jednou z nich je natáčení v režimu 50 snímků za sekundu. To znamená, že můžete následně při editaci video zpomalit a udělat snadno efektní záběr. Umí I fotit, a to v plakátové kvalitě. 5megapixelové fotky vypadají opravdu skvěle a kamerku lze nastavit tak, že snímky pořizuje automaticky v předdefinovaném intervalu. Ovládání je snadné, kamera má 2 tlačítka a díky předdefinovaným režimům ji snadno nastavíte během několika okamžiků.


 

Více o kameře v Betynce číslo 09/11 nebo přímo na http://www.tocime.cz/

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články