Leťte na Zakynthos bez obav i s těmi nejmenšími

Komerční článek - Letní dovolená u moře se kvapem blíží. Kam se letos vydáte vy? Máte-li malé děti nebo dokonce batole určitě hledáte destinaci s dobrými hygienickými podmínkami a příjemným klimatem. Toto a ještě mnohem víc nabízí řecký ostrov Zakynthos.
Leťte na Zakynthos bez obav i s těmi nejmenšími

Propagace značky Blue Style.
Mojebetynka.cz není jejím autorem a nemá vliv na její obsah.

Jedinečnou atmosféru zažijete snad na všech řeckých ostrovech, ale rodinná dovolená na Zakynthosu stále vede. Mohou za to především krásné písečné pláže a čisté mělké moře, které je pro koupání s dětmi naprosto ideální. Také klimatické podmínky přejí pobytu s dětmi. Teploty se v létě pohybují kolem 27 – 31 °C a vzduch je příjemně svěží a vlhký. Dětem taktéž vyhovuje řecká strava. Musaka, řecký jogurt s ovocem nebo pečené sladkosti hrají prim.

Nejvhodnější oblasti pro dovolenou s malými dětmi

Pro pobyt s batoletem jsou asi nejvhodnější letoviska Laganas a Kalamaki na jihovýchodě ostrova, které leží v překrásném zálivu s dlouhými plážemi. Jemný písek bude děti určitě lákat k plácání báboviček nebo hraní si s míčem. Ty větší nemusíte mít strach pustit samotné do vody. Moře je mělké, bez vln a nehrozí spodní proudy.

Není divu, že si jej mořské želvy rodu Careta - Careta zvolily za místo, kde kladou svá vajíčka a nechávají vylíhnout malé želvičky. Objevují se zde právě v letní sezóně v období června až srpna. Z toho důvodu jsou pláže střežené a přes noc je na ně dokonce zakázán vstup, aby měly želvy klid.

Klepněte pro větší obrázek

Zábava pro celu rodinu

Na Zakynthosu si též užijete skvělou zábavu. Přes den se můžete věnovat plážovým aktivitám nebo si lebedit u hotelového bazénu. Speciálně kvůli dětem jsou hotely vybaveny zahradami s hřišti. Nechybí ani bohatý animační program.

Toužíte-li po výletech, vydejte se s celou rodinou například do Aquaparku Zante Water Village. Vydovádíte se na parádních skluzavkách, obřích tobogánech nebo divokých řekách.

Dále byste na ostrově neměly vynechat největší přírodní krásy jako Modré jeskyně a proslulou pláž Navagio s vrakem lodi.

Svou vysněnou dovolenou vybírejte již nyní v nabídkách first minute Řecko, získáte totiž parádní slevu za předčasný nákup. V tuto chvíli jsou zájezdy oproti běžným cenám o několik tisíc levnější. Zbude vám tak více peněz na opalovací krémy a nafukovací lehátka.

Přejeme vám šťastnou ruku při výběru a krásnou dovolenou plnou sluníčka!

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články