Léto slavných maminek

I filmové a hudební hvězdy jsou jenom obyčejnými lidmi a rodiči, kteří chtějí mít pár chvilek dovolené. Zajímá vás, jak tráví léto? My to víme.
Léto slavných maminek

Zpěvačka Shakira tráví romantické léto na Havaji se svým o deset let mladším partnerem, fotbalistou Gerardem Piquém a jejich půlročním synkem Milanem. Na sociální síti se pochlubila například fotografiemi z dovádění v moři a koupání s delfíny. Malý Milan si užívá rodičovské pozornosti a nejraději prý má, když ho tatínek lechtá na bříšku. Shakira Gerarda vychvaluje jako vzorného otce, který si se synkem rád hraje a umí se o něj skvěle postarat. Zpěvačka u moře ukázala dokonalou postavičku, na níž není nedávné těhotenství vůbec znát. Tvrdí, že na sobě nijak zvlášť nepracuje a hubne jen díky kolotoči kolem syna. Především je prý ale konečně šťastná, že má vytoužené dítě a našla muže svých snů. Zdá se, že zlé jazyky, které prorokovaly, že se Shakiře "zajíček" brzy omrzí, neměly pravdu. Pohledné rodince to moc sluší.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Herečka Sandra Bullock si užívá života svobodné maminky. Po rozvodu s bouřlivákem Jessem Jamesem, který ji podváděl, zatímco ona mu srdceryvně děkovala ve své oscarové řeči, se osamostatnila a v jejím životě zůstal jediný muž – tříletý adoptovaný syn Louis. S chlapečkem právě teď tráví léto v Los Angeles, kde má jeden ze svých domů. Se synkem je často viděna na pláži i přilehlém dětském hřišti. Pokud má právě nějakou práci, chodí Louis do zdejšího dětského klubu, kde si hraje, zatímco maminka vyřídí všechno potřebné.

Klepněte pro větší obrázek

Maminka a herečka Jessica Simpson si zase vyzkoušela, jaké to je, nechat doma děti s tatínkem. Odjela za kamarádkou, aby si na chvíli odpočinula od mateřských povinností, a nestačila se divit, co se doma děje. Její manžel konečně mohl s dětmi vyvádět kousky, které by mu přísná Jessica nedovolila. Dvouleté dcerce Haven Cash udělal na prstík falešné tetování ve tvaru knírku a fotkou ‚vousaté' dcerky se pochlubil na sociální síti. Knírkové tetování je teď v Americe velký hit, tak se na něj snad maminka Jessica nezlobila.

Klepněte pro větší obrázek

I Victoria Beckham svěřila děti tatínkovi, respektive zatímco si s dcerkou Harper užívala sladké holčičí chvilky, tatínek David vzal kluky za kamarády z týmu Real Madrid, kteří tráví soustředění v Los Angeles. Slavná rodinka je ve ‚městě andělů' na dovolené, ale spekuluje se o jejich návratu do Ameriky. Nyní žijí v Londýně, ale Victoria si na sociální síti posteskla, jak moc se jí po slunném Los Angeles stýskalo. David je ve fotbalovém důchodu, a nic jim tedy nebrání v tom, aby se stěhovali po světě, jak se jim zlíbí.

Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články