Lahvičky pro malé sosáčky

Výběr dnes předčí nejbájnější sny matek z generace padesátnic a čtyřicátnic. Zapomeňte na prostřihování větších dírek u dudlíků, když děťátko přechází na kašičky. Na vše je pamatováno!
Lahvičky pro malé sosáčky
Některé z vás si jistě vzpomenou na doby, kdy na trhu existovaly tenkostěnné kojenecké lahve, jejichž životnost kopírovala přímou úměrou šikovnost maminky – stačilo jen zavadit o roh stolu a bylo po lahvičce. Dnešní paleta výrobků je téměř nekonečná a téměř nezničitelná. Na trhu existují pro blaho miminek desítky modelů.
 
Je možné pořídit lahvičky s nejrůznějšími velikostmi dudlíků, dokonce i pro miminka s velmi nízkou porodní váhou. Pro větší děti jsou tu pítka, která dítěti pomohou snáze přejít k pití z hrnečku. Existují antikolikové savičky, které mají speciální ventil, jež zabrání přístupu nežádoucího vzduchu. Dítě jej pak s potravou nespolyká více, než je bezpodmínečně nutné. Nejedna kojenecká láhev doslova „roste“ s dítětem a houstnoucí stravou – jednak má vyměnitelné savičky různé velikosti, jednak jsou v savičkách důmyslně zabudované ventilky, kterými můžete regulovat „průtok“ stravy.
 
A aby toho nebylo málo, pro blaho dětí a pohodlí maminek existují i jakési „miminěcí ešusy“ – sada zásobníků na mléčný prášek. Ten stačí jen nadávkovat do odměrek, mít v zásobě převařenou vodu odpovídající teploty a hurá na výlet – v případě potřeby nasypat, protřepat, zamíchat a čerstvé mléko pro hladového potomka máte kdykoli k dispozici.
 
Čištění lahviček je kapitola sama o sobě - na světě jsou i sterilizátory. A další dobrá zpráva: jestliže jste k tradičnímu čištění kartáčem nenašly ještě ten správný vztah, pořiďte si lahvičku se šroubovacím dnem, ze které dostanete všechny zbytky mléka nebo kaše dříve, než řeknete švec.
 
„Značkové“ lahvičky, jsou vyrobeny z materiálu, který neobsahuje jedovatá změkčovadla – ftaláty.

Webový navigátor:

www.ProBaby.cz
www.fajnshop.cz
www.babylife.cz
www.rajmaminek.cz
www.babywelt.cz
www.detskyobchod.cz

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články