Když modelky kojí

Krásky Gisele Bündchen a Miranda Kerr otevřeně propagují kojení a na sociální síti zveřejnily své kojicí fotky.
Když modelky kojí

Bývalá partnerka herce Orlanda Blooma modelka Miranda Kerr (ano, už nejsou spolu a taková to byla láska, ale na druhou stranu se zase otevírá možnost krasavce z Pirátů z Karibiku ulovit) se nechala vyfotit se synkem Flynnem u prsu už přede dvěma lety a fotografii vystavila na sociální síti. Hrdě na ní kojila v zákulisí módní přehlídky, na níž byla hlavní hvězdou. „Chtěla jsem ukázat, že i modelky jsou obyčejné matky a že své děti rozhodně nezanedbáváme. Naopak, snažíme se jim dopřát tu nejlepší péči, a tak nám není zatěžko při náročné práci najít čas na kojení, protože to je pro děti to nejlepší," komentovala fotografii v médiích. "Chci podpořit kojení jako takové, ráda bych šla maminkám příkladem," dodávala. Flynn je dnes už o dva roky větší a místo kojení teď Miranda s Orlandem řeší střídavou péči. Zatím jsou domluveni na tom, že je syn u maminky nebo tatínka dle dohody.

Klepněte pro větší obrázek

Podobné promo kojení nyní udělala i Mirandina kolegyně Gisele Bündchen. Na Instagram umístila fotografii, na níž pospává v pohodlném křesle s dcerkou Vivian. Zatímco ji Gisele kojí, tým vizážistů z ní dělá krásku na titulní stránku. „Kojení v práci," komentovala modelka snímek. Komu by se takové kojení nelíbilo, že, maminky? Zatímco se andílek nakrmí, z nás by se staly v péči odborníků krásné bohyně. Ale to se stává jen v modelkovském světě. Každopádně dámám za jejich podporu kojení tleskáme.

Klepněte pro větší obrázek

Kdybychom každá měly takovouhle péči, také bychom vypadaly jako modelky. Kdo ví, jak kráska Gisele vypadá, když ráno vstane a neběhá kolem ní tým vizážistů?

Klepněte pro větší obrázek

Gisele po zásahu kadeřníků, vizážistů, kosmetiček...

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články