Každý den bychom měli dělat dobré skutky

Pořiďte svým blízkým pod stromeček krásný kalendář a přispějte tím na dobrou věc.
Každý den bychom měli dělat dobré skutky

Vydavatelství Scrumage s. r. o., které se zabývá vydáváním kalendářů a jiných vydavatelských projektů zaměřených na původní autorskou tvorbu českých ilustrátorů, spolupracuje při prodeji svých produktů s neziskovkou Etincelle, o. s. zaměstnávající lidi s postižením.

Objednávkou kalendářů v e-shopu www.klikakup.cz tak kupující dají práci handicapovaným zaměstnancům tohoto sdružení, kteří objednanou zásilku zabalí a odešlou. Autoři projektu tak vytvořili projekt, díky kterému mohou mít zákazníci dobrý pocit, že podpořili smysluplnou věc.

A z čeho můžete vybírat?
Domácí rodinný kalendář 2013 - pro přehlednost má každý člen rodiny svoji kolonku a nikomu tak nic neunikne. Autorkou výtvarného pojetí kalendáře je Petra Cífková. S jejími rozpustile nápaditými linoryty prožijete s dětmi další rok „v pohybu“.

Klepněte pro větší obrázek

Krásný kalendář 2013 - proč si nezpříjemnit každodenní rutinu a plánování času pohledem na trochu té krásy? Krásný kalendář na rok 2013 s původními autorskými ilustracemi Andrey Tachezy vás nechá každý den snít. Každým týdnem vás navíc provede jeden citát inspirativních osobností, který vás třeba motivuje nebo jen tak pohladí na duši. Stolní kalendář, který lze zavěsit na zeď, určitě potěší i jako dárek.

Školní kalendář 2012 - 2013 - týdenní plánovač od září do září díky přehlednému plánování pomůže rodinám vyvarovat se kolizím v plánování společného času. Kalendář navíc zabaví celou rodinu zeměpisnými kvízy a děti se díky linorytům Petry Cífkové poutavě a nenásilně seznámí se zajímavými místy v České republice. Stolní kalendář lze pověsit také na zeď, i jako vkusnou dekoraci interiéru.

Motivační knížky - není lepší děti místo trestů pozitivně motivovat? A právě k tomu slouží naše motivační knížky, do nichž si děti za odměnu lepí samolepky po dobu 11 týdnů – ať už si uklidily pokoj, pomáhaly s mytím nádobí, pravidelně si čistily zuby nebo cvičily logopedii. Knížky jsou opět ilustrovány Petrou Cífkovou a Andreou Tachezy.

Klepněte pro větší obrázek

Umělecké omalovánky 1930  - první lekce estetiky, které děti (ani rodiče) neodolají. Jde o ojedinělý autorský projekt Andrey Tachezy a Petry Staňkové, který přiblíží dětem vstřícnou a zábavnou formou české umění napříč dekádami 20. století. Ideální pro děti od 3 let.

Více na www.klikakup.cz, www.autorskekalendare.cz a na stránkách občanského sdružení www.etincelle.cz.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články