Jarní prázdniny v Aquapalace Praha

Máme pro vás návrh, u kterého nebudete muset řešit počasí a kde vás nezaskočí déšť, sníh a ani tma v brzkém odpoledni. Udělejte si výlet do Aquapalace Praha.
Jarní prázdniny v Aquapalace Praha

Po celé jarní prázdniny, tedy od 1. února až do 16. března, tu běží speciální prázdninový program včetně animací, soutěží a her. Na malé i velké tu čeká 135 metrů tobogánů a spousta skluzavek. Umělé vlnobití vás přiláká za dobrodružstvím ve vraku lodi a dravý proud divoké řeky vás odnese do venkovní části, která je ale stále s teplou vodou. V potápěčské jámě si zase můžete zkusit ponor s plným potápěčským vybavením.

Pokud si chcete užít v klidu i několik dní najednou, pak můžete využít speciálních rodinných nabídek hotelu Aquapalace Prague, který je držitelem prestižního ocenění Holiday Check jako nejlepší rodinný hotel v ČR. Hotel je součástí areálu Aquapalace a všechny služby, počínaje ubytováním a snídaní přes pobyt v aquaparku až po návštěvu restaurace, jsou koncipovány tak, aby se do nich děti mohly zapojit. Jsou tu třeba schůdky v recepci hotelu, aby vám děti mohly pomoci s ubytováním, nebo zookoutek v lobby hotelu. Pro rodiny jsou k dispozici i speciální pokoje s velkou postelí pro rodiče a patrovou postelí pro děti, kdy vybavení pokoje poskytuje maximum pohodlí pro všechny. Pestrá nabídka dětských jídel i tematické bufety určitě nadchnou nejenom vaše děti. Ubytováním v hotelu navíc ušetříte! Zůstanete-li na jednu noc, získáte vstup do Aquapalace Praha na dva dny. Více na www.aquapalace.cz.

Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články