Jak počít holčičku

Toužíte mít křehkou baletku a vůbec vás netěší představa, že se vám místo ní možná narodí budoucí fotbalista? Věda je k ovlivňování pohlaví z etických důvodů odmítavá, ale co když to lze zařídit i jinak než v laboratoři? Je spousta receptů, jak na to. Můžete jim věřit a nemusíte, ale co když…
Jak počít holčičku

Většina níže uvedených ‚zaručených' receptů vychází z faktu, že mužské chromozomy Y nemají rády kyselé prostředí, které naopak svědčí ženským chromozomům X. To je vědecky podloženo, a tak je docela dobře možné, že na babských radách přece jen něco je...

Holčičí jídlo

Pro početí holčičky je prý dobré držet tzv. kyselou dietu. Neznamená to ale, že byste měli jíst jen citrusy, je třeba změnit pH celého těla, a to několik měsíců před početím. Taková dieta předpokládá zvýšenou konzumaci rýže, sýra, těstovin, brusinek, jehněčího a kuřecího masa. Vyvarujte se přílišného solení a také draslíku v jídle, obojí upřednostňuje a povzbuzuje ‚mužské spermie'. Vynechte z jídelníčku také masné výrobky, slaninu, salámy, uzené ryby, chleba, brambory, krevety a olivy.

Doplňky stravy

Hořčík a vápník jako doplněk stravy prý také pomáhají upravit tělo tak, aby bylo příznivější pro ‚holčičí spermie' a ‚klučičí' zpomalilo.

Hezky v teple

Mužské chromozomy Y nemají rády teplo, a tak je můžete oproti holčičím zpomalit tím, že budete partnerovi ‚ordinovat' horké koupele, saunu a také mu vyměňte vzdušné boxerky za tradiční slipy, které přece jen tolik nevětrají a pěkně hřejí.

Zapomeňte na orgasmus

Chcete holčičku? Pak podle některých pramenů nesmí žena dosáhnout vyvrcholení. Orgasmus totiž údajně snižuje kyselost pochvy, a tím podporuje mužské spermie.

Správné načasování

Dr. Landrum Shettles, autor knihy Jak si vybrat pohlaví dítěte, tvrdí, že načasování styku je pro pohlaví dítěte rozhodující. Podle jeho výzkumu plavou mužské spermie rychleji, ale umírají dříve než ženské, které mohou v těle žít tři až pět dní. Párům, které chtějí počít holčičku, tedy radí mít sex tři dny před ovulací. Mužské spermie budou příliš rychlé, zato pomalejší, ale odolnější holčičí se dostanou k vajíčku přesně na čas. Čím blíže k ovulaci máte styk, tím je větší pravděpodobnost, že v závodě spermií vyhrají kluci. Holčičky potřebují klid a čas.

Buďte jemní

Další zaručená babská rada praví, že při početí holčičky by neměl být penis příliš hluboko, takže zapomeňte na divoký sex. Kyselejší prostředí zkraje vaginy dává větší šanci holčičím spermiím a klučičí to zpomaluje. Buďte tedy jemní a něžní.

Jak už jsme říkali v úvodu, i když vyzkoušíte všechny výše zmíněné metody, je docela dobře možné, že stejně sevřete v náruči místo baletky budoucího fotbalistu. A co na tom. Nejdůležitější přece je, aby miminko bylo zdravé. Je to klišé, ale je to tak, zdraví je nejdůležitější. Vytoužená baletka to může být třeba příště...

  • 2. 11. 2015 23:34 Ju U
Betynka na Facebooku


Nejčtenější články