I ve školce si děti mohou zapatlat s těstem nebo hrát s krtečkem

Jelikož v redakci víme, jak je téměř nemožné v současnosti najít volné místo ve školce, což platí hlavně ve velkých městech, rozhodli jsme se uveřejnit informaci o nové školce, která nedávno vyrostla v Praze na Smíchově.
I ve školce si děti mohou zapatlat s těstem nebo hrát s krtečkem

Má zajímavý program, je zde krásné prostředí a Pražáci jistě ocení její umístění přímo v centru hlavního města.

Milí rodiče, rádi bychom vám představili novou mateřskou školku, která vyrostla na Smíchově, poblíž dětského hřiště, které také využíváme.

Naše školka nabízí rozsáhlou škálu zábavných kroužků, programů, představení a naučných témat. V minulých měsících jsme se například s dětmi učili péct „podzimní štrůdlíky“ i posvícenské koláče. Program děti velice bavil, protože těsto je zkrátka lákavé pro ručičky.

Také naší školku navštívil Krteček, náš veliký kamarád, dále Oslík i Maxipes Fík. Ke konci října nás Krteček pozval na lampionový průvod, kde nás doprovázeli i rodiče.

Klepněte pro větší obrázek

V dalších měsících plánujeme s dětmi návštěvu dětského divadla i pražské zoo, kde se spolu se zvířátky budeme učit zvířecí tanečky. V zimních měsících bychom rádi s dětmi vyjeli na hory, kde bychom si chtěli užívat zimních radovánek.

Naše školka je zaměřena na výuku anglického jazyka, která probíhá každý den za pomocí zeleného kulihráška. Více informací na: www.mstomasek.webnode.cz

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články