I kočárek vám může slušet

Vybrat kočárek je věda, to zná každá budoucí maminka. Kočárků existují stovky druhů, výběr je tedy opravdu široký, „svůj“ kočárek nakonec objeví všichni nastávající rodiče. I ti, kteří chtějí, aby jim kočárek sloužil také jako hezký módní doplněk.
I kočárek vám může slušet

Módní (nejen) zimní kočárky s kožešinkou
Kočárek Hartan Arktis poutá pozornost sněhobílou barvou a lemující kontrastní kožešinou, která je k dispozici ve třech barevných variantách. Pod snímatelným kožíškem jsou umístěny zdobné štrasové aplikace. Kočárek září také díky drobným LED diodám.

Kočárek má pevnou hliníkovou konstrukci, polohovatelnou stříšku a teleskopicky nastavitelnou rukojeť a opěrku nohou. Nastavitelné je také odpružení kol. Pneumatiky jsou bezdušové se vzduchovými komorami, přední otočná kola jsou aretovací. Zacházení s kočárkem usnadňuje také ruční brzda, vše potřebné se vejde do velkého nákupního koše. Odnímatelná sportovní nástavba lze nasadit v obou směrech. Díky adaptéru na Arktis snadno upevníte autosedačky od Römeru či Maxi Cosi.  K dispozici na www.babystar.cz.

Klepněte pro větší obrázek

Přebalovací taška s osobitým stylem
Pink Lining je britská designová značka, která vyrábí krásné tašky pro maminky. Za dostupnou cenu kombinují moderní vzhled, funkčnost a praktičnost. Typickými prvky značky jsou dokonalé detaily reprezentované rozmarně vyšitými slogany a kvalitní a exkluzivní látky.

Nejpopulárnější a pro značku charakteristickou přebalovací kabelku "Yummy Mummy" navrhla britská designérka Charlotte Pearlová po narození dcery Amelie-Rose. Dnes je Pink Lining nejprodávanější značkou přebalovacích tašek ve Velké Británii. Nabídka zahrnuje i peněženky a cestovní tašky na víkend. Dvě nové kolekce ročně, vždy podzim/zima a jaro/léto, zaručují maminkám, že si udrží krok s módou a budou vždy a všude k nepřehlédnutí!

Klepněte pro větší obrázek

Typická, lehce šokující, růžová podšívka, která je použitá ve všech kolekcích, poskytuje majitelce kabelky její vlastní skrytý kousek luxusu. Výrazná růžová je základem značky Pink Lining, jak už sám název napovídá. Chytře promyšlené kapsy na drobnosti (telefon, tužky a klíče) ocení každá maminka. Růžová podšívka je voděodolná, proto i malé nehody, jako je vylití lahvičky v tašce, nejsou žádným problémem. Více na www.mimmo.cz nebo http://www.facebook.com/mimmo.cz

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články