Dítě ve znamení RYBY: Nenápadný a vnímavý snílek

Máte doma chlapečka nebo holčičku ve znamení RYBY? Mrkněte se, jaké ty vaše rybičky jsou a co jim do vínku dává tohle vodní znamení zvěrokruhu. Je tu horoskop pro RYBY.
Dítě ve znamení RYBY: Nenápadný a vnímavý snílek

HOROSKOP pro ryby a rybičky

Pokud vám dosud nikdo nic nezáviděl, teď se to zaručeně změní! Zlom nastane ve chvíli, kdy porodíte dítě, které si pro svůj příchod na svět vybralo poslední únorovou a první dvě březnové dekády. Dítě Ryba totiž vypadá jako reklama na mléčnou čokoládu a roztomilosti má tolik, že by jí dokázalo bez problémů podělit zbytek zvěrokruhu. Vaše Rybička má svůj vlastní svět, kam vás možná někdy pustí.

Kdy se rodí RYBY

Ve znamení Ryb se Slunce nachází od 18. února 2017 12.32 SEČ do 20. března 2017 11.30 SEČ.

Chcete vědět, jaká Ryba skutečně je?

Zavřete oči a představte si březnový podvečer někde v přírodě. Sluníčko zapadlo, zvedá se jemný vítr a vzduch je plný příslibů přicházejícího jara. A přesně tak funguje vaše Rybka. Navenek je velice nenápadná, nic neříká, ale všechno důležité se odehrává uvnitř. Je to dítě, které od malička chápe nejenom to, co se říká nahlas a jasně (s tím dokonce může mít i problémy), ale hlavně to, co je řečeno v náznaku nebo řečí těla. Je vnímavá na signály, které normální člověk vůbec nezaregistruje. Pokud se dítěti z tohoto znamení někdo na první pohled nezamlouvá, nevysvětlujte mu, že je to hodný člověk, ale dotyčného nenápadně pozorujte. To, že má vaše dítě pravdu, zjistíte spíše dříve než později.

Jaké jsou vztahy rybiček?

Ryba a...

KAMARÁDI: Na to, že by vám domů tahal spoustu ukřičených dětí, které vám v nestřeženém okamžiku vyjedly ledničku, nečekejte. Ryba bude mít velmi málo kamarádů. Než někomu své přátelství dá, bude to dlouho trvat – ale pak půjde o vzájemné vazby, které vydrží téměř provždy. Kromě kamarádů z masa a krve však bude mít pár takových, které kromě něj sice nikdo neviděl, ale kteří budou v jeho životě hrát stejně důležitou roli jako ti skuteční. Pokud se dozvíte, že se na procházce musíte zastavit, aby vás doběhl třeba Tonda, vezměte to stoicky. Pokud budete Rybě vysvětlovat, že žádný Tonda není, bude z toho leda zbytečný řev. Když se ale zastavíte, za chvíli se dozvíte, že Tonda je už tady a vy můžete pokračovat za zamýšleným cílem.

Dítě ve znamení Vodnáře: Předurčeno změnit svět

Dítě ve znamení Vodnáře: Předurčeno změnit svět

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články