Grilovací sezona začala!

Pro 15 % Čechů, kteří pravidelně grilují, začíná grilovací sezona dokonce již v dubnu. Spolu s jarním počasím se do domácností vrací také zábava u rozpáleného grilu.
Grilovací sezona začala!

Hned třetina grilovacích nadšenců jej přitom v sezóně rozžhaví alespoň jednou týdně. Víte ale, které potraviny dávají Češi na gril nejčastěji? 

Podle výzkumu agentury Médea Research jsou to masové steaky, ryby, zelenina a sýry. Teprve po nich se v žebříčku umístily klasické uzeniny. Více než polovina lidí, kteří grilují, griluje sýry (konkrétně 56 %). V drtivé většině případů se přitom jedná o hermelín (82 %). Pro grilování hermelínu zároveň platí, že Češi rádi využívají již hotové sady. Nejznámější je Sedlčanský Hermelín na gril (zdroj: GfK), který obsahuje nejen sýry vhodné pro úpravu při vysokých teplotách, ale i vhodné koření a omáčky.

Sedlčanský i v letošní sezóně vychází vstříc všem grilovacím fandům a uvádí na trh novinku, jež potěší především vyznavače zdravé stravy: Sedlčanský Hermelín na gril s brusinkovou omáčkou. Brusinky obsahují řadu vitamínů, v letním počasí grilovací menu příjemně osvěží. Z toho důvodu patří mezi oblíbené doplňky na grilovacích party. V balení najdete 4 kusy sýra a svěží omáčku z brusinek (doporučená maloobchodní cena 89,90 Kč).

Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články