Epilujte se doma a ušetřete hromadu peněz!

Značka Rowenta přináší profesionální péči k odstranění chloupků v pohodlí domova a představuje novinku na českém trhu epilátor Derma Perfect.
Epilujte se doma a ušetřete hromadu peněz!

Epilátor nabízí dermatologicky potvrzenou, maximálně bezpečnou, účinnou a bezbolestnou epilaci s dlouhotrvajícím výsledkem a pocitem hebkosti. Ojedinělý výsledek a vysokou účinnost zajišťuje unikátní patentovaná technologie Active Pulse na bázi intenzivního pulsního světla (IPL). Vysokou bezpečnost a respekt k pokožce poskytuje inteligentní detektor odstínu pokožky a bezpečnost pro oči (podle normy IECXX) garantuje výkonný UV filtr a detektor kontaktu s pokožkou. Během tří měsíců se tak můžete zbavit svých chloupků až o 83%. Díky své pokrokové technologii a výzkumu přináší značka Rowenta profesionální péči o tělo do vašich domovů.

Profesionální výsledek ve vašich rukách
Mluvíme-li o dlouhotrvající laserové či IPL epilaci, obavy z neprofesionálního výsledku, bezpečnosti a celkového pocitu z domácí epilace brání ženám vyzkoušet profesionální epilaci v domácím prostředí. I když přes tři čtvrtiny žen touží po soukromí a pohodlí domova během epilace, pouze jen malé procento ji samo vyzkoušelo. Těmto obavám však může být konec. Odborníci značky Rowenta vyvinuli speciální epilační lampu na bázi IPL (intenzivní pulsní světlo) Derma Perfect spojující profesionální výsledky s maximální bezpečností, a to v naprostém soukromí.

IPL odstraní chloupky v aktivní růstové fázi (zhruba 77%) a následným opakováním dojde k dalšímu pokročilému odstranění chloupků. Širokospektrální paprsek světelného impulsu zasáhne pigment chloupku a část světla pronikne kůží přímo ke kořínku (folikule); světlo se přednostně zachytne v pigmentu chloupku a přemění se na teplo. Tím se kořínek chloupku zahřeje na požadovanou teplotu okolo 70 °C, poškodí kořínek k dalšímu růstu a dojte k jeho vypadnutí. Ošetřené místo je tak trvale zbaveno nežádoucích chloupků.

Bezpečnost na prvním místě
Bezpečnost a účinnost epilátoru (epilační lampy) Derma Perfect byla potvrzena dermatologickými testy.  Maximální bezpečnost a respekt k pokožce zajišťuje inteligentní detektor odstínu pokožky, který zablokuje světlený impuls, pokud je pokožka příliš tmavá (rozlišuje až pět odstínů). Bezpečnost pro oči poskytuje vysoce výkonný UV filtr a vysoce přesný detektor kontaktu s pokožkou, který zablokuje světelný impuls, pokud není okénko přístroje zcela v kontaktu s pokožkou. Přístroj splňuje nejpřísnější mezinárodní normy pro bezpečnost očí.

Klepněte pro větší obrázek

Velké aplikační okénko Derma Perfect o ploše čtyři centimetry čtvereční umožňuje mimořádně rychlou epilaci. Derma Perfect má ergonomický tvar ve formě pistole, je lehký a jednoduše jej přiložíte k pokožce tam, kde je potřeba. Tři základní tlačítka vás intuitivně navedou k jeho použití a intenzitu můžete zvýšit až pětkrát. Přední lampa s IPL paprsky je vyměnitelná a vydrží až 5000 impulsů. Balení dále obsahuje DVD manuál připravený ve spolupráci s dermatology, kalendář a celkem tři epilační výměnné hlavice. Derma Perfect má univerzální použití, je vhodný na všechny části těla (s výjimkou obličeje a krku)a je vhodný pro ženy i muže.

I když cena se může zdát vyšší, o návratnosti, kdy běžné ošetření v salonu stojí tisíce a je nutné ho několikrát opakovat, nemůže být pochyb. Dalším neoddiskutovatelným přínosem je domácí pohodlí při depilaci, které vám Derma Perfect zajistí.

Rowenta Derma Perfect je k dispozici od září 2012 za doporučenou cenu 8999 Kč.

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články