Epilujeme bez bolesti a účinně!

Epilace – slovo, které se někomu se samozřejmostí pojí s péčí o vlastní tělo, v jiném může vyvolávat rozporuplné dojmy... Ne všechny epilátory totiž zajistí efektivní výsledek a občas může být tato činnost doprovázena bolestí. Laserové a IPL epilátory však vývojáři postupně zdokonalují. Mezi nimi pracuje v této oblasti i tým Dr. Shimona Eckhouse, vynálezce samotné technologie IPL. Nyní pod značkou firmy Syneron přichází s novou, doslova revoluční technologií nazvanou ELOS (což je zkratka pro Elektro-optickou synergii).
Epilujeme bez bolesti a účinně!

(Článek je propagací technologie Elos. Mojebetynka.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.)

Nová technologie účinné epilace s sebou přináší mnohé otázky a odpovědi na ně. Elos je kombinací technologie IPL a ultrazvuku, což je v současné době nejpokročilejší technologie na světě. Kombinace těchto dvou faktorů funguje ve zkratce tak, že ultrazvukový tok umožňuje samotnému světelnému paprsku proniknout hlouběji do vrstvy pokožky a hlouběji zasáhnout Klepněte pro větší obrázekvlasový folikul, čímž jej zničí a dojde tedy k odumření samotného chloupku. Touto technologií se zvyšuje nejen účinnost epilace, ale také prevence před dalším růstem. Menší úroveň světelné energie též zvyšuje bezpečnost a uživatelský komfort.

Technologie Elos se vyznačuje tím, že (na rozdíl od laserových epilátorů) účinně působí na všechny typy pleti včetně snědších (pracuje s Fototypem kůže I-VI). A rovnou dalším argumentem univerzálnosti této technologie je působení i na světlé blond, zrzavé nebo šedé vlasy, je vhodná i pro ošetření obličeje. A co je také důležité, elos je účinná také samozřejmě i pro muže.

Klepněte pro větší obrázek

Při používání odpovídající úrovně výkonu je technologie elos bezbolestná. Pokožka je totiž výrazně méně atakována teplem.

Technologií elos je díky licenci vybaven také produkt dostupný na českém trhu. Jmenuje se Me My Elos a je z dílny renomované značky Homedics. Tento model se může ve výbavě chlubit zářivkou s kapacitou 120.000 záblesků a výrobcem udávanou životností až 9 let. S takovýmto výkonem se reálná doba epilace celého těla pohybuje kolem 30 minut, což je proti mnohým konkurentům více než dvojnásobná rychlost při dokonce vyšší účinnosti. Při epilaci celé nohy pak stačí 10 minut a u linie bikin budete mít hotovo už po 2 minutách!

Mezi největší výhody HoMedics Me My Elos Plus tedy patří:Klepněte pro větší obrázek

rychlost

účinnost

bezpečnost

univerzalita

životnost

Homedics Me My Elos je i přes tyto vlastnosti dostupný kromě profesionálů i pro spotřebitele, a to za cenu       9 899,- v internetovém obchodě Vždy.cz.

Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články