Dvojnice Harper Beckhamové vydělává tisíce

V Británii si libují v dvojnících a ti nejlepší jsou skutečnými celebritami. Mezi ty nejžádanější se zařadila i teprve dvouletá Sienna Gibbs-Cooková, která jakoby z oka vypadla dceři Victorie a Davida Beckhamových Harper.
Dvojnice Harper Beckhamové vydělává tisíce

Stejné oči, úsměv, vlásky i roztomilý nosík, malá Sienna je Harper skutečně hodně podobná, a když ji navíc podnikavá maminka do podoby slavné holčičky ještě více nastylizuje, učeše a oblékne, vypadají opravdu jako dvojčata. Ale proč to všechno? Protože v Británii jsou dvojníci populární a hojně využívaní pro různé společenské akce. Sienna patří k nejoblíbenějším dvojníkům roku 2013 a za jednu akci, které se zúčastní, dostává až dva tisíce liber. „Nejčastěji si ji žádají na večírky, když pořadatelé chtějí vzbudit dojem, že jsou mezi hosty i Beckhamovi. Často si ji klienti objednávají také společně s dvojníky Victorie a Davida," říká majitelka agentury na zprostředkování dvojníků Susan Scottová.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Dvojnice Sienna (vlevo) a originál Harper (vpravo)

„Všichni nám říkali, že je Sienna Harper podobná, ale já jsem tomu nevěnovala moc pozornosti. Když se mi pak několikrát stalo, že si lidé mysleli, že jsem chůva Harper, nedalo mi to, našla jsem si na internetu její fotografie a byla jsem překvapená, že jsou si se Siennou skutečně hodně podobné," říká maminka malé dvojnice. „Je to neuvěřitelné, protože já ani můj partner se zdaleka nepodobáme Victorii a Davidovi a přesto máme tak stejné děti." Peníze, které si Sienna vydělá, jí rodiče ukládají na konto a část putuje na charitativní účely. „Myslím, že jak obě holčičky povyrostou, už si tak podobné nebudou," dodává Siennina maminka. „Bereme to tedy jen jako dočasnou záležitost, rozptýlení a pobavení, na které budeme v budoucnu rádi vzpomínat."

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Originál David Beckham s originál dcerkou Harper, vpravo malá dvojnice Sienna.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články