Dítě ve znamení BÝKA: Vyniká ve všem, do čeho se pustí

Pokud jste povaha výbušná a máte rádi, když všechno odsýpá, budete mít s dítětem z tohoto znamení problém. Býk je stvoření vytrvalé a hlavně tvrdohlavé. Pokud se pro něco rozhodne, můžete sice chvíli zápasit, ale nakonec mu ustoupíte. Během života navíc pochopíte, že je lepší ustoupit se ctí, než zápasit a stejně nakonec utrpět porážku.
Dítě ve znamení BÝKA: Vyniká ve všem, do čeho se pustí

Jde o dítě, které musíte od počátku respektovat…

…což ovšem neznamená, že si od něj necháte skákat po hlavě. Ve vztahu s Býkem jakéhokoliv věku je totiž nutný vzájemný respekt. Vy ho předvedete tím, že mu nebudete nutit žádné oblečení, co se mu nezamlouvá, váš Býk tím, že bude respektovat nastavené hranice.

Nebojte se – hranice vyžaduje, protože se v jejich rozsahu cítí bezpečný. Jakmile začne rozum brát, bude od vás chtít, abyste mu jako rodiče vysvětlili důvod svých požadavků.

Dítě ve znamení BERANA: Připravte se na život vedle sopky

Dítě ve znamení BERANA: Připravte se na život vedle sopky

Obvyklý rodičovský argument „Protože to říkám!“ v jeho případě nezabere, zatímco logické vysvětlení ano. Stejně skvěle působí i příslib nějaké radosti. Pozor si však dávejte na odměňování sladkostmi všeho druhu. Býk je sice zbožňuje, ale zároveň po nich velice rychle přibírá. Pokud nechcete mít doma kuličku, nahrazujte dort ovocem!

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články