Dítě ve znamení Blížence: Nechte ho volně dýchat, umí ze života dostat to nejlepší!

Jednu hlavu už máte, ale když budete mít doma Blížence, občas usoudíte, že by druhá vůbec nemusela být špatná. Blíženec je totiž dítě, které překypuje nápady, je nesmírně pohyblivé a nedovolí vám, abyste se byť je na vteřinu nudili. Jeho otázky vám sice občas lezou na nervy, ale zároveň vás donutí, abyste se na svět dívali jinak než dosud.
Dítě ve znamení Blížence: Nechte ho volně dýchat, umí ze života dostat to nejlepší!

Krátký návod k použití Blížence

Máte jednoho, nebo dva? Ve znamení Blíženců se totiž podle statistik rodí nejvíce dvojčat. Ale i v případě, že máte dítě jedno, budete mít velmi často dojem, že jich máte víc. Nebojte se, je to jen optický klam.

Dítě z tohoto znamení má totiž zajímavou vlastnost – umí být na dvou (někdy i několika) místech najednou. Zároveň si musíte uvědomit, že jeho živlem je vzduch a jeho vládnoucí planetou Merkur.

 

Ve znamení Blíženců se Slunce nachází od 20. května 2017 22.32 SELČ do 21. června 2017 06.25 SELČ    

 

K dýchání potřebuje vzduch a k uspokojení své žízně po poznávání světa neustále nové podněty. Od malička se mísí do hovoru dospělých, přičemž vás překvapuje přesnými postřehy a skoro až dospělým hodnocením situace. Miluje encyklopedie, naučné knížky a poznávání nových krajin. Když spolu chcete prožít zajímavou chvíli, vezměte ho na výstavu, kde načerpá nové vědomosti.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články