Co se narodí? Zkuste babské tipy!

Chcete vědět, jestli se vám narodí chlapeček, nebo holčička, a vaše miminko bojkotuje ultrazvuk? Pak vyzkoušejte letité babské rady. Nemusíte jim věřit, můžete se jimi jen pobavit… Na druhou stranu, co když na tom něco je?
Co se narodí? Zkuste babské tipy!

1. Na vzhledu bříška záleží. Podívejte se do zrcadla a prozkoumejte vzhled svého bříška. Jestliže je bříško nízko, jako by miminko leželo v jeho dolní části, narodí se chlapeček. Jestliže je bříško vzhledově ‚vytažené' nahoru, pak to bude holčička.

2. Ranní nevolnosti prý také prozradí pohlaví miminka. Jestliže je vám špatně nejen ráno, ale i v poledne a večer, narodí se vám holka.

3. Tlukot srdce miminka vám také napoví. Jestliže mu tepe rychleji než 140× za minutu, je to holčička. Jestliže méně než 130×, pak to bude kluk.

4. Kyvadélko - Věřte nebo ne, ale mnoho maminek se přiznává, že ho v těhotenství vyzkoušely právě proto, aby zjistily, jakého pohlaví bude jejich děťátko. Pokud to také chcete zkusit, pak navlékněte nějaký svůj prstýnek (nejlépe snubní nebo zásnubní) na vlas a takto zavěšený jej přidržte nad bříškem. Prstýnek by se měl rozkmitat. Pokud opisuje kružnici, pak by se vám měla narodit holčička, pokud se kýve jen ze strany na stranu, měl by to být chlapeček.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články