Chcete mít konečně krásné nehty? Víme, jak na to!

Ruce nám neúnavně slouží 365 dní v roce. Aniž si to možná uvědomujete, poutají na sebe velkou pozornost. Pokud jsou hebké, vláčné a upravené jsou naší nejlepší vizitkou.
Chcete mít konečně krásné nehty? Víme, jak na to!

Zejména při podání rukou si všímáme těch nejmenších detailů, jakými jsou třeba nehty. Špatně nalakované nehty či dokonce oprýskaný lak mohou působit až odpudivě. Jak tedy získat výstavní drápky na opravdu dlouho? Základem jsou precizní lakovací práce, skládající ze tří po sobě jdoucích kroků a nástroje v podobě laků na nehty kvalitní značky.

Snem každé ženy je získat sytou barvu nehtů hned při nanesení první vrstvy laku. Výrazně se tím ušetří čas během lakování i následného schnutí. Proto odborníci z vývojových laboratoří Dermacol vytvořili lak na nehty s úžasnými krycími schopnostmi už při prvním nalakování. Může se pochlubit jedinečnou texturou s vysokou koncentrací pigmentů, díky které pro získání syté barvy stačí pouze jedna vrstvička. Navíc je vybaven unikátním plochým štětečkem pro snadnou a rovnoměrnou aplikaci. Vybrat si můžete z 28 barev od jemných tónů až po výrazné extravagantní odstíny.

Klepněte pro větší obrázek

Nezapomeňte na podklad
Dříve než své nehty zahalíte do módního barevného odstínu, je dobré použít podlak pro vytvoření základní vrstvy. Okamžitě povrch nehtu vyhlazuje a ošetřuje za pomoci blahodárných přísad. Díky přítomnosti kalcia posiluje a zpevňuje nehty a zároveň zabraňuje jejich vysušování a lámání. Za pomoci panthenolu zase podporuje hojení a zanechává nehty důkladně hydratované. Zabraňuje zabarvování nehtů.

Finální vrstva
Posledním krokem k dokonalosti je UV nadlak, který slouží k vytvoření finální vrstvy na nehtu. Tento spolehlivý ochranný štít zabraňuje vyblednutí barevného laku vlivem slunečnímu záření. Navíc propůjčí nehtům neuvěřitelný lesk a září pod UV světlem.

Geniální pomocník
Nevydržíte čekat na zaschnutí laku, vždy se o něco otřete a můžete začít s lakováním nanovo? Potom je pro vás jako stvořený speciální vysoušeč. Inovativní složení se silikonovými oleji zajistí zaschnutí laku do 45 sekund. Stačí pouze jedna kapička přípravku ihned po nanesení laku a máte po starostech. Navíc dodá laku vysoký lesk.

Shrnutí krok za krokem
Aby byly vaše nehty precizní, je potřeba, abyste dodržela již zmiňovaný postup. A jelikož opakování je matka moudrosti, shrneme si postup lakování nehtů ještě jednou.

1. krok - podlak
Nejprve naneste na nehet Zpevňující lak s kalciem, který vyhlazuje, zpevňuje a hydratuje nehty. Nabídnete jim tak potřebnou výživu a ochráníte je před vysušováním. Po aplikaci několik minut počkejte, než podlak zaschne.

2. krok - barevný lak
Poté naneste barevný Extrémně krycí lak na nehty, který dodá nehtům krásný pěstěný vzhled. Díky jedinečným schopnostem tohoto laku stačí pouze jedna vrstvička!

Klepněte pro větší obrázek

3. krok - nadlak
Nakonec použijte UV nadlak, který vytvoří neuvěřitelně lesklý ochranný film a chrání barvu laku před vyblednutím. Aplikujte ho na zaschlý barevný lak a několik minut počkejte. Můžete ho použít i na nenalakované nehty.

Tip na závěr:
Nezapomeňte vždy nalakovat i hranu nehtu, výsledek pak bude naprosto dokonalý.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články