Chcete mít chutnější a čistější vodu z kohoutku?

Nejcennějším zdrojem tekutin pro lidský organismus je kvalitní a čistá voda. Nejsnadnější způsob, jak ji získat, je otočit kohoutkem vodovodu.
Chcete mít chutnější a čistější vodu z kohoutku?

Pití vody z kohoutku má mnoho výhod. Vyhnete se tak tahání těžkých nákupních tašek s balenou vodou a zároveň tím prospějete i přírodě před odpadem v podobě stovek tun prázdných PET láhví. Jenže ne vždy nám voda z kohoutku chutná.

Řešením mohou být filtrační konvice. Například konvice Hyundai Aqua Optima. Díky jedinečnému patentovanému pěti stupňovému procesu filtrace odstraňují filtry Aqua Optima nečistoty, které ve vodě z kohoutku zůstávají i po převaření. Je zde využívána jedinečná směs aktivního uhlíku, který má příznivý vliv na snížení hladiny herbicidů a pesticidů. Technologie filtrů také výrazně snižuje obsah chlóru a uhličitanu vápenatého, jenž způsobuje tvorbu vodního kamene v kuchyňských spotřebičích. Používáním filtrované vody prodloužíte životnost vaší rychlovarné konvice a zejména espressa. Snížením obsahu chlóru a tvrdosti vody jsou tak teplé i studené nápoje daleko chutnější.

Přefiltrovaná voda je ideální na vaření zeleniny – zlepšuje její chuť i vzhled.

V nabídce jsou modely s manuálním i elektronickým indikátorem životnosti filtru a objemem na přefiltrovanou vodu od 1,3 do 2 litrů. Filtr vydrží minimálně 30 dní a přefiltruje zhruba 100 litrů vody. Konvice jsou k dostání již od 199 Kč.

Klepněte pro větší obrázek
 
Čistá voda není všude samozřejmostí
Zdroje vody jsou na planetě rozloženy velmi nerovnoměrně – zatímco někde je vody dostatek, některé oblasti trpí suchem. Jedním z míst, které je tímto nedostatkem postiženo, je Etiopie.
Společnost Člověk v tísni se právě v Etiopii snaží pomoci místním dětem - a nejen jim - k lepší dostupnosti vody. Na pomoc s tímto úkolem jim přichází značka Hyundai s výrobkovou řadou filtračních konvic Aqua Optima. Díky každé prodané konvici věnuje jednomu dítěti v Etiopii čistou vodu na jeden měsíc.

www.hyundai-electronics.cz

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články