Chcete hubnout do plavek? Zkuste to s mandlemi!

Zima je konečně za námi, příroda se probouzí a začíná odhalovat svojí dech beroucí krásu. Mandlovník je jedním z prvních stromů, který v Provence každoročně na jaře rozkvétá.
Chcete hubnout do plavek? Zkuste to s mandlemi!

Jakmile skončí zimní období, jeho míza se rozproudí a podporuje růst pupenů a jejich přeměnu v květy, které jsou tak brzy plné aktivních molekul. Toto jaro přichází L´OCCITANE s vysoce účinnou zeštíhlující řadou Mandle, která zjemňuje a zpevňuje pokožku celého těla a pomáhá tak modelovat postavu. 

Zpevňující gel mandle
Svěží tělový krém s gelově-krémovou konzistencí, který se okamžitě vstřebává, zjemňuje a zpevňuje pokožku. Jeho složení, bohaté na aktivní přírodní látky, pomáhá modelovat postavu a definovat křivky vašeho těla. Díky kombinaci výtažků z pupenů mandloně, bohatých na flavonoidy, odvádějící z pokožky přebytečné tekutiny, pomáhá odbourávat tukové buňky. Výtažek z mandlí a obsah křemíku zvyšují pružnost pokožky a stimulují tvorbu kolagenu. Mandlové proteiny viditelně zpevňují a formují postavu. Po použití je vaše pokožka příjemně provoněná, krásně hebká a pevná.

Klepněte pro větší obrázek

Cena: 1 195Kč, 200ml

Zeštíhlující efekt byl prokázán v 77% případů*:
• 74 % žen má lepší pocit ze svého těla
• 70 % žen pozorovalo okamžitý zpevňující efekt
• 73 % pozorovalo viditelné modelování postavy
• 73 % žen pozorovalo zeštíhlení v oblasti problematických partií
 * Testováno na 25 ženách po dobu 28 dní

Sprchový peeling mandle
Jemný peeling obohacený o mandlový olej a kousky drcených skořápek jemně odstraňuje odumřelé buňky, prokrvuje a čistí pokožku, která je tak neuvěřitelně hladká a perfektně připravená pro aplikaci další péče. Ta je po sprše neuvěřitelně hebká, osvěžená a připravená na aplikaci další péče (například Zpevňujícího tělového krému).

Klepněte pro větší obrázek

Cena: 395Kč, 200ml

Intenzivní kúra proti celulitidě
Boj s celulitidou nikdy nebyl tak příjemný! Ultra svěží gel pomáhá viditelně snížit výskyt celulitidy.  Dokáže zeštíhlit problematické partie a zároveň vyhladit a zpevnit pokožku. Složení bohaté na účinné přírodní látky pomáhá efektivně bojovat s celulitidou. Peruánská liána a esenciální olej z mrkve zpomalují vznik nových tukových buněk, zatímco výtažek z pupenů mandloně, bohatý na flavonoidy a přírodní kofein, podporuje uvolnění stávajících tukových buněk. Tato nová receptura obsahuje mandlové proteiny, které snižují výskyt dolíčků a je navíc obohacena o výtažek z jihoamerické obilniny quinoa, který společně s citrónovým mikro-exfoliačním extraktem podporují odbourávání tukových buněk spolu s celulitidou. Esenciální oleje z máty peprné, palmarosy a slaměnky pokožku příjemně osvěží a podpoří zeštíhlující efekt.

Klepněte pro větší obrázek 

Cena: 895Kč, 200ml

Zeštíhlující efekt klinicky prokázán*:
• Zeštíhlení stehen až o 3,3 cm v obvodu
• Viditelné potlačení celulitidy
 *Testováno na 25 ženách po dobu 28 dní

Krém na ruce mandle
Krém na ruce obsahuje zvláčňující mandlové mléko a zjemňující mandlové proteiny. Lehká textura se rychle vstřebává do pokožky a zanechá ji chráněnou, vyživenou a delikátně provoněnou vůní květů mandloně. Vaše ruce tak budou jemné a hydratované.

Klepněte pro větší obrázek

Cena: 190Kč, 30ml

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články